ΑΕΠ Κοζάνης: Ενίσχυση με άρωμα Superleague 1 – Φιλικό με τη Δόξα Δράμας το Σάββατο



H AEΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Χαλάτση που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ 1964.

Ο Αλέξανδρος είναι ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο της Θεσσαλίας, έχει ύψος 1.89, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ιδιαίτερα χαρισματικός με τη μπάλα στα πόδια.

Με καταγωγή από την Αγιά, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λάρισα και πρόλαβε να κάνει και κάποιες συμμετοχές στην Superleague 1 με την ΑΕΛ 1964, αγωνιζόμενος μάλιστα εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ευχόμενοι υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες.

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται ξανά στα μεγάλα “σαλόνια” του ποδοσφαίρου.


Ένα ακόμα ενδιαφέρον φιλικό αγώνα θα δώσει η ΑΕΠ Κοζάνης στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προετοιμασίας της.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα ταξιδέψει στη Δράμα, όπου και θα αντιμετωπίσει την ιστορική τοπική ομαδα, την ΔΟΞΑ.

Η ομάδα μας, έχει δώσει μέχρι τώρα 6 φιλικούς αγώνες, παραμένει μάλιστα αήττητη, έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο προπονητής της ομάδας μας, προτιμάει να αγωνίζεται η ομάδα μας εκτός έδρας ώστε οι παίκτες μας να αποκτήσουν την ανάλογη νοοτροπία.

Στον αγώνα αυτό, θα αγωνισθεί και ο νεοαποκτηθείς παίκτης μας Γιάννης Κανταρτζής, που εντάχθηκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από την αρχή της εβδομάδας.

Στο μεταξύ, όλη η οικογένεια της ομάδας μας, παρακολουθεί με αγωνία τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας, όπου επικρατεί το απόλυτο χάος και η μόνη ομάδα που δεν λαμβάνεται καν υπόψην είναι η εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας, σαν να μην υπάρχει πια αυτή η τεράστια Περιφέρεια της χώρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.