Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης που μετέφεραν παράνομα με κλεμμένο φορτηγάκι 22 αλλοδαπούς – Δε σταμάτησαν σε έλεγχο της Αστυνομίας



Για το προαναφερόμενο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 27-09-2021 στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας 

Συνελήφθησαν σήμερα Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, δύο  άτομα, ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά 22 αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε χθες το βράδυ (02-10-2021) σε περιοχή της Κοζάνης από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. 

Ακολούθως, το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς με την συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, ο 30χρονος ως οδηγός του ανωτέρω οχήματος, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα από κοινού με τον 24χρονο αλλοδαπό, έναντι χρηματικής αμοιβής, 22 αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 36 ετών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, καθώς και ένα  συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, για το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 27-09-2021 στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας και το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 27-05-2019 σε Αρχές της Βουλγαρίας.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά,  2 κινητά τηλέφωνα και 2 κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ οι δύο συλληφθέντες διακινητές με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.