Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ιωάννη Παλαιοκρασά



«ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Βαρυσήμαντο πρόσωπο ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς θα μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη μας και στη μνήμη της κοινωνίας για την ουσιαστική του συμβολή σε πολλούς τομείς της οικονομικοκοινωνικής ζωής των Ελλήνων.

Στη ΔΕΗ, κατάφερε να βάλει την σφραγίδα του στην επιχείρηση διατελώντας Πρόεδρός την περίοδο 2004-2005.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και το συγγενικό του περιβάλλον.

Καλό παράδεισο Πρόεδρε

Γραφείο Τύπου


ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΗ

Άνθρωπος με πολλά αξιώματα, βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις

Άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και ευφυΐα χάρη στα οποία κατάφερε να επιτύχει την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας όταν όλα έδειχναν πως αυτή οδηγείται σε χρεωκοπία.

Η ΔΑΚΕ Σπάρτακος αποχαιρετά σήμερα μία εμβληματική μορφή της Νέας Δημοκρατίας αλλά προπάντων έναν Έλληνα που δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με κατεστημένα και συμφέροντα για το καλό της χώρας.

Ήταν το ίδιο «ανοιχτό μυαλό» που ως Πρόεδρος της ΔΕΗ κατά την περίοδο 2004-2005 αφουγκράστηκε και συμμερίστηκε την ανησυχία συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να «στηθεί» μία νέα μονάδα με δεδομένη την «ημερομηνία λήξης» των υφιστάμενων μονάδων .

Ήταν ο αρχικός αποδέκτης και υποστηρικτής της ιδέας για την κατασκευή της «Πτολεμαΐδα V» και με τη θετική του στάση έβαλε, στην κυριολεξία, το πρώτο λιθαράκι για την κατασκευή της.

Η μνήμη του ας είναι αιωνία και ας μείνει αιώνια στη μνήμη μας το καθοριστικό του στίγμα, στην κοινωνία, στον τόπο μας.

Καλό παράδεισο στον Άνθρωπο, τον Πολιτικό, τον Υπουργό, τον Πρόεδρο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.