Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διασυλλογικό παιχνίδι airsoft στην Καστοριά από τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας



Ο σύλλογος που έχει μέλη από όλη τη Δυτική Μακεδονία, διοργάνωσε με επιτυχία το διασυλλογικό του παιχνίδι airsoft με ονομασία «CodeName_Geronimo», στον Κρανιώνα, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, που ήταν από πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως την Αθήνα, την Λάρισα, την Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα μέρη, πέρα από το να διασκεδάσουν με το χόμπι τους, να γνωρίσουν και τα μέρη μας.

Ο σύλλογος, μάλιστα, εξέδωσε και ένα ευχαριστήριο προς όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Συλλόγου:

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Α.Δ.Μ.) ευχαριστεί θερμά τον δήμο Καστοριάς, την Τοπική Κοινότητα Κορεστείων, τον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, την ομάδα ποδοσφαίρου του Μακροχωρίου, καθώς επίσης και τους χορηγούς που βοήθησαν, έτσι ώστε, να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/09/2021 το διασυλλογικό παιχνίδι airsoft «CodeName_Geronimo», στην περιοχή του Κρανιώνα Καστοριάς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το sentra.com.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.