Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών στην Κοζάνη για απόπειρα κλοπής σε διαμέρισμα



Συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω τρία άτομα για απόπειρα κλοπής σε διαμέρισμα στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου τρία άτομα , δύο άντρες και μια γυναίκα Γεωργιανής καταγωγής, εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην Κοζάνη, αφού παραβίασαν την πόρτα, κοντά στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Κάτοικοι της περιοχής, αντελήφθησαν τους δράστες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι δράστες αφού άκουσαν την αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή από το διαμέρισμα, ωστόσο συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω εντός και εκτός της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι δράστες φαίνεται να έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες στην συγκεκριμένη περιοχή, ενδεχομένως για την “διερευνητική μάτια”, πριν δράσουν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ φαίνεται να έχουν έρθει από την Θεσσαλονίκη.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Κοζάνης, προέκυψε, ότι πρόκειται για οργανωμένη εγκληματική οργάνωση η οποία φαίνεται να έδρασε και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και για άλλους συνεργούς.

Σε βάρος των δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.