Καθηλώνει ο παπα-Νικόλας από την Κοζάνη που βίωσε τον κορονοϊό – Με δάκρυα στα μάτια θυμάται – Δείτε το βίντεο



Με δάκρυα στα μάτια θυμάται. Ο παπανικόλας από την Κοζάνη χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, σκληρά, αδυσώπητα, όμως σώθηκε και ευγνωμονεί.

«Ευχαριστώ τους γιατρούς που έζησα».

Στην πολλαπλά χτυπημένη από τον κορωνοϊό Κοζάνη, οι πολίτες εξακολουθούν να έχουν από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

Ο παπανικόλας τους προειδοποιεί:

«Το εμβόλιο είναι σωτηρία».

Η περιγραφή του καθηλωτική. Οι εικόνες απόλυτες. Ο κίνδυνος μεγάλος. Η περιπέτεια αδιανόητη. Από τον Νοέμβρη για 2 μήνες σε ΜΕΘ, 3 μήνες σε απλή κλίνη.

Ο ιερέας αποστεώθηκε, ο κορωνοϊός και η κατάκλιση τον άφησαν μισό και όταν η μεγάλη νίκη ήρθε, άρχισε ο Γολγοθάς της αποκατάστασης σε εξειδικευμένο κέντρο.

«Θα είμαι εντάξει σιγά σιγά».

Κλείνοντας, θα σημειώσει πως άλλο τα πνευματικά και άλλο τα επιστημονικά.

Τώρα, με τις δύο δόσεις του εμβολίου ολοκληρωμένες, αφήνει πίσω αυτές τις εικόνες και κοιτάει και πάλι το μέλλον κατάματα.

 

 

Από το megatv.com

6 σχόλια στο άρθρο “Καθηλώνει ο παπα-Νικόλας από την Κοζάνη που βίωσε τον κορονοϊό – Με δάκρυα στα μάτια θυμάται – Δείτε το βίντεο

  1. Na ρωτησω κατι καλοπιστα εγω ο δυσπιστος? Ο συγκεκριμενος ιερεας αληθευει στο σαιτ σας το καλοκαιρι αποκαλυψε οτι του φανερωθηκε η Αγια Παρασκευη (και του εδειχνε ενα δρομο αριστερα και κατι ακαταληπτα) κατα τους μηνες της νοσηλειας του. Ερωτηση:γιατι το αποκαλυψε τοσο αργα? Γιατι δεν το ελεγε τοτε που το βιωσε? Αποκρυπτεται ετσι ευκολα ενα τοσο συνταρακτικο γεγονος?

  2. Ποιοι ήταν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι, τους οποίους κατήγγειλε οργισμένος ο Ιησούς ότι διυλίζουν των κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον;
    «Αλίμονο σας Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο Ιησούς τις επτά καταγγελίες του για τη θρησκευτική ηγεσία του Ισραήλ.
    Στη διδασκαλία του προειδοποιεί τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους για την επερχόμενη τιμωρία τους. Τους χαρακτήρισε υποκριτές και τους κατηγόρησε για ασυνέπεια λόγων και έργων.

  3. Για προβληματισμό
    1.Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν δικαστική_ασυλία και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, που παίρνει τις αποφάσεις, το ακαταδίωκτο;
    2. στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, δηλ. περίπου ένα εξάμηνο πριν από την κήρυξη της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες Σύνοδος Κορυφής για τον Παγκόσμιο Εμβολιασμό. ΤΥΧΑΙΟ ;
    3. υποχρεωτικό αντι- κορωνοϊκός εμβολιασμό ψήφισε η βουλή των Ελλήνων 20-2-20 όταν στην Ελλάδα δεν είχαμε θανάτους, στον ορίζοντα δεν φαινόταν εμβόλιο, πολύ δε περισσότερο αποτελεσματικότητα και ασφάλεια εμβολίου! ΤΥΧΑΙΟ ;
    4. Αποκαλύψεις για υποκαταγραφή παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ελλάδα από τον Δ.Γάκη: «Δείτε την κατάντια μας» 14-9-21 Breaknews. Η μη συμπλήρωση των κίτρινων καρτών για τις παρενέργειες των εμβολίων θεωρείται εγκληματική και δόλια.
    5.Ἡ AstraZeneca ποὺ έκανε τὸ ἐμβόλιο τῆς Οξφόρδης, ζητούσε ἀποποίηση εὐθυνῶν σὲ περίπτωση παρενεργειῶν
    newsbeast.gr (24/08/2020)

    Μη εμβολιασθείς, ασυνείδητος κατά τον πρωθυπουργό των ευσυνείδητων εμβολιασμένων.
    Υ.Γ.Οι εμβολιασμένοι, επέλεξαν προφανώς σωστά να εμβολιαστούν, φροντίζοντας για το τομάρι τους κι όχι για το δικό μου καλό, πανικόβλητοι από την επικοινωνιακή υστερία κι όχι από κοινωνική ευαισθησία.

  4. διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τα σημερινά εμβόλια της πειραματικής περιόδου, των οποίων τις όποιες επιπτώσεις δεν γνωρίζουν ούτε οι κατασκευαστές τους. Είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά μου .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.