Νέες διακοπές ρεύματος την Κυριακή 3 Οκτωβρίου σε οδούς της Κοζάνης, περιοχές και οικισμούς



Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Την Κυριακή 3-10-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:00 έως 14:30 στις εξής οδούς της πόλης της Κοζάνης και στις κάθετες οδούς αυτών:

Μ. ΤΖΩΝΗ, ΑΛΙΑΚΜΩΝΟΣ, ΑΘΗΝΩΝ, Α. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ, Λ. ΜΑΒΙΛΗ, Λ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ, Ζ. ΠΗΓΗΣ, ΠΛ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ, ΘΡΑΚΗΣ, ΑΝ. ΡΩΜΗΛΙΑΣ, Π.Υ ΚΟΖΑΝΗΣ

Επίσης την Κυριακή 3-10-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές και οικισμούς του Δήμου Κοζάνης:

Δρέπανο, Βιομηχανική περιοχή Κοζάνης (περιοχή γύρω από την κλινική Σπινάρη και πάνω από το LIDL), Νέα Χαραυγή, στον οικισμό πίσω από την Ιερά Μονή Αναλήψεως, Μελίσσια, περιοχή αρδευκτικών Δρεπάνου, Αντλιοστάσιο ΔΕΥΑΚ.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

4 σχόλια στο άρθρο “Νέες διακοπές ρεύματος την Κυριακή 3 Οκτωβρίου σε οδούς της Κοζάνης, περιοχές και οικισμούς

  1. Πόσες φορές θα κόβετε το ρεύμα σε ίδιες περιοχές το πάγιο λέει 365 μέρες το χρόνο εγώ δεν το βλέπω αυτο

  2. Γιατί δε γράφεται ότι η διακοπή ρεύματος συνεπάγεται και διακοπή νερού?? Κάθε Κυριακή τα ίδια… ανεύθυνοι. Μέχρι τις 3 λέει και ακόμη τίποτα.

  3. Γιατί δε γράφετε οτι η διακοπή ρεύματος συνεπάγεται και διακοπή νερού?? Κάθε Κυριακή τα ίδια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.