Το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης στην παράσταση διαμαρτυρίας στην ΠΔΜ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ και την βίαιη απολιγνιτοποίηση



Η μη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ που έχει εγείρει πολλές αντιδράσεις καθώς παραδίδει την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στα χέρια των ιδιωτών, αλλά και το ζήτημα της βίαιης απολιγντιοποίσης αποτέλεσαν τα βασικά σημεία της παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου και Συνδικαλιστικών Σωματείων της περιοχής.

Με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Ν. Παπαθανάση, το Εργατικό Κέντρο ένωσε τη φωνή διαμαρτυρίας του με τη φωνή των συνδικάτων και της κοινωνίας που νοιώθει πλέον στο σβέρκο της, τις αλλεπάλληλες αρνητικές συνέπειες των εξελίξεων στη ΔΕΗ.

Με οδηγό πάντα το συμφέρων των εργαζομένων, των καταναλωτών αλλά και της ίδιας της Επιχείρησης το ΕΚΝΚ θα στέκεται αρωγός σε παρόμοιες κινητοποιήσεις ως ελάχιστο χρέος προς τη νέα γενιά.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.