Η κούκλα Αμάλ και το σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας – Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


 

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής, Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού:

Το σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας βρίσκεται εν εξελίξει! Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθήσαμε την περιοδεία της κούκλας Αμάλ, ανά την ελληνική επικράτεια, που συμβολίζει μια μουσουλμάνα προσφυγόπουλα! Η απαρχή της περιοδεία της από τη Χίο συνέπεσε με τον εορτασμό της Παναγίας μας.

Έτσι παρατηρήσαμε το εξής οξύμωρο ενώ απαγορεύτηκαν οι λιτανείες προς τιμήν της Παναγίας, συνεχίζοντας να δείχνουμε ασέβεια προς την ορθόδοξη εκκλησία και τα πρόσωπα που λατρεύουμε (Τριαδικός Θεός), καθώς και τιμούμε (Υπεραγία Θεοτόκος, Άγιοι και Αρχάγγελοι) σαν μέτρο πρόληψης κατά του covid-19, να επιτρέπεται η περιοδεία της εν λόγω κούκλας σε δημοσίους οδούς με απόρροια τη συνάθροιση του κόσμου!

Εύλογα λοιπόν διερωτόμαστε εξυπηρετούν κάποιο βαθύτερο σκοπό αυτοί οι διαχωρισμοί; Η απάντηση είναι ναι, γιατί συμβάλλουν στην αποχριστιανοποίηση του Έθνους μας που επιθυμούν τα αλλότρια κέντρα εξουσίας! Επιπλέον, η υπογεννητικότητα στην πατρίδα μας σε συνδυασμό με την άφιξη ατόμων από μουσουλμανικές χώρες, και η υπεργεννητικότητα αυτών θα επιτείνει το πρόβλημα η αλλοίωσης του εθνικού πληθυσμού.

Πάντoτε οι Έλληνες υπήρξαν ανάχωμα σε οτιδήποτε αρνητικό για την ανθρωπότητα. Μη λησμονούμε τον εκπολιτισμό της Ασίας, την καθιέρωση ανθρώπινης ελευθερίας και την ανεξιθρησκία που επέβαλλε ο Μέγας Αλέξανδρος απέναντι στο δεσποτικό χαρακτήρα και το μη σεβασμό της ανθρώπινης ύπαρξης της Περσικής αυτοκρατορίας!

Επίσης, την καθυστέρηση των γερμανικών δυνάμεων στη Μάχη της Κρήτης που κατέστει κομβικής σημασίας και εν πολλοίς καθόρισε την εξέλιξη του Β παγκοσμίου πολέμου και τον τελικό νικητή! Έτσι, τα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι να υφίστανται πολυπολιτισμικές κοινωνίες στα κράτη της Δύσης, πράγμα που επικρατούσε εν πολλοίς σε αυτά λόγω των αποικιών που διέθεταν, για να είναι πιο εύκολα κυβερνήσιμα τον καιρό που θα εγκαθιδριθεί παγκόσμια διακυβέρνηση!

Γι΄αυτό λόγω του γεγονότος ότι Ελλάδα ήταν μια ομογενοποιημένη εθνοτικά και φυλετικά χώρα με ενιαία θρησκευτική φυσιογνωμία (χριστιανοί ορθόδοξοι) σε σχέση με άλλα κράτη επιδιώκουν να αλλοιώσουν την εθνική της φυσιογνωμία! Επίσης, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι Έλληνες από την φύση τους διαθέτουν επαναστατική διάθεση και μπορεί να αλλάξουν το ρου της ιστορίας, οι παγκοσμιοποιητές τους φοβούνται και επιθυμούν, εδώ και χρόνια, την καθυπόταξή τους, την αποχαύνωσή τους και την αποχριστιανοποίησή τους και απεργάζονταν τρόπους (δυτικός εκμοντερνισμός, ξενομανία, αλλοίωση παραδόσεων) για να το επιτύχουν αυτό!

Η μεταφορά πληθυσμού προς την Ελλάδα ήταν μια από αυτές τις μεθοδεύσεις! Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αλλοεθνών, γιατί κάποιοι από αυτούς λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι αλλότριων εθνικών συμφερόντων, που καταφτάνουν στην χώρα μας για καλύτερο τρόπο διαβίωσης είναι θύματα του εν λόγω σχεδίου που χρηματοδοτείται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας! Γιατί αν οι εξουσιαστές επιθυμούσαν να λυθεί το πρόβλημα των εθνών αυτών και σέβονταν την ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια θα χρηματοδοτούσαν τα κράτη που αντιμετωπίζουν οικονομική ανέχεια και προέρχονται τα κύματα παράτυπης μετανάστευσης για να ανέβει το βιοτικό τους επίπεδο και δεν θα έσπευδαν να προκαλέσουν πολέμους (Ευρωπαίοι και Αμερικανοί) για να το καταβαραθρώσουν περαιτέρω!

Εν κατακλείδι η αποχριστιανοποίηση και η αλλοίωση της εθνικής φυσιογνωμίας της πατρίδας μας, καθώς Ορθοδοξία και Ελληνισμός είναι έννοιες συμβατές που πορεύτηκαν μαζί στο διάβα των αιώνων, που προωθείται από όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παγκόσμιων εξουσιαστών σκοπός των οποίων είναι η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη! Kαλό μήνα με Θεία ευλογία και φώτιση να έχουμε υπό την Αγία σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου!

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχο ε.α. ελληνικής αστυνομίας διατελέσαντας αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας από το 1996-1999, αστυνομικός υποδιευθυντής Ημαθίας 1994-1996, αστυνομικός υποδιευθυντής Πιερίας από το 1993-1994, διοικητής τροχαίας Κατερίνης από το 1989-1992, διοικητής αστυνομικού τμήματος Κατερίνης από το 1992-1993, διοικητής αστυνομικού τμήματος Γρεβενών το 1993 και διοικητής αστυνομικού τμήματος Κολινδρού Πιερίας από το 1982-1989), στους παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 1941) και Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα), καθώς και στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή!

Επίσης, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913),ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, πάππου προς πάππου, στη νονά μου Ελβίρα και Βασίλειο, στον πνευματικό μου Αρχιμανδρίτη Στέφανο Παπαθανασίου, στη θεία μου Ηλιάδα, και σε όλους τους κεκοιμημένους συγγενείς και φίλους μου! Ακόμη, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία, στην αδερφή μου Στυλιανή (Ινώ), στους θείους μου Ευάγγελο Γκατζή (δίδυμο αδερφό του πατέρα μου), Βασίλειο Μπαλάτο, στις θείες μου Φωτεινή Ζαμάνη και Ελευθερία Γκατζή, στον πνευματικό μου ιερέα Γεώργιο, καθώς και στους συγγενείς και φίλους μου!

Όποιος μπορεί παρακαλώ ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα των συγγενών και προσφιλών μου ανθρώπων στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν σε Θείες λειτουργίες, καθότι βοηθιούνται σημαντικά αυτοί που μνημονεύονται και αυτοί που μνημονεύουν σύμφωνα με τους Αγίους της Ορθόδοξης εκκλησίας μας!

9 σχόλια στο άρθρο “Η κούκλα Αμάλ και το σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας – Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

 1. Αυτοί που έκαναν τον Ελληνισμό θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού,αυτοί που έδωσαν το δώρο της Δημοκρατίας στον κόσμο,αυτοί που έβαλαν τις βάσεις για την εξέλιξη των επιστημών,μέσα από την έρευνα και την αμφισβήτηση,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.Ο χριστιανισμός τους πολέμησε λυσσαλέα και προσπάθησε να καταστρέψει και να αφανήσει ο,τιδήποτε αρχαιοελληνικό.Δεν απευθύνεσαι σε αμοιβάδες.

 2. Το σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας βρίσκεται εν εξελίξει!

  Μόνο οι αναιτίως μισούντες το Χριστό, δεμένοι με πνεύμα πλάνης, το εύχονται και το χαίρονται!

 3. Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
  Η ΑΜΑΛ ΟΜΩΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ.
  ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ?
  ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ?
  ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Η ΑΜΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΚΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.

  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ

   Ευθυκρισία !

 4. Όταν πιάστηκε ο Μητσοτάκης με τη γίδα στην πλάτη, δηλαδή το φαγοπότι στην Ικαρία, μαζί με άλλα 32 άτομα, αποδομήθηκε η εικόνα του υπεύθυνου.

 5. Όλα αυτά τα ωραία δεν έχουν καμμία σχέση με την νεοελληνική κοινωνία.

  Ασε που η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία είναι πλεον ενα απολυταρχικό κράτος…τι ειρωνία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.