Για 8η χρονιά το International Snow Camp Taekwondo 2022 από την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης



Για όγδοη χρονιά ο σύλλογός μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δαναό Ωραιοκάστρου θα διοργανώσουν το διεθνές INTERNATIONAL SNOW CAMP TAEKWONDO 2022.

Μια αθλητική εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός στην συνείδηση των ανθρώπων που ασχολούνται με το αγωνιστικό Ταεκβοντό.

Πολλοί διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές έχουν επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια να ξεκινήσουν την έναρξη της νέας τους αγωνιστικής χρονιάς από την πόλη της Κοζάνης συμμετέχοντας στο χειμερινό camp Ταεκβοντό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το 2020 συμμετείχαν 28 αθλητές με ολυμπιακούς, παγκόσμιους, και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Και γι’ αυτή την φορά ως διοργανωτές θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε στους συμμετέχοντες το καλύτερο από πλευράς διοργάνωσης και διδασκαλίας , αντάξιο των προσδοκιών σας , συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του Ταεκβοντό στην xώρα μας , αλλά και στον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας , μιας και ο τόπος μας έχει αρκετά αξιοθέατα που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί με αφορμή την συμμετοχή του στο camp.

Περιμένουμε όλους τους φίλους προπονητές και αθλητές για να μοιραστούμε πέντε ημέρες γεμάτες προπόνησης , σπάρινκ , ανταλλαγές πληροφοριών και φυσικά διασκέδαση, με την Ευχή ότι και την φετινή xρoνιά όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα έχουμε το μοναδικό χιόνι της ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων στον Δήμο Κοζάνης που για μία ακόμη φορά στέκεται αρωγός στην διοργάνωση του 8th INTERNATIONAL Snow camp TAEKWONDO.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.