Επίσκεψη μελών της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς



Την Παρασκευή 24-9-2021, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ Δημήτριος, ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ΤΣΙΚΡΙΚΗ Ελένη και ΚΟΤΣΩΝΗΣ Κωνσταντίνος, σε συνέχεια των επισκέψεων που έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς όπου συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Αστυνομίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΕΞΑΡΧΟ Νικόλαο καθώς και με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης μέλη της Ένωσης.

Στην συνάντηση από πλευράς του Αναπληρωτή Διευθυντή και των Αξιωματικών της Διεύθυνσης τέθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αξιωματικοί της Δ. Α. Καστοριάς.

Τα μέλη του ΔΣ άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα των συναδέρφων τους και δεσμεύτηκαν για την προώθηση αυτών αρμοδίως ώστε να επιτευχθεί η επίλυση των.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος ΜΑΝΤΑΛΙΑΣ         Ιωάννης ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.