Δυτική Μακεδονία: Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων με τίτλο «Δράσεις και μελέτες ανάπτυξης και αναβάθμισης – επέκτασης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης



Tην Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης/Μελέτες ωρίμανσης έργων επέκτασης/αναβάθμισης των υποδομών σχολικής εκπαίδευσης», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Κασαπίδης, σήμερα Παρασκευή 24/9/2021.

Ο προϋπολογισμός της Πρόσκλησης ανέρχεται στα 2.200.000,00€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Εκπαίδευσης (ΕΤΠΑ) .

Η πρόσκληση αφορά στην εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση του έργου του Κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου Κοζάνης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει αναγάγει τη στήριξη όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε βασική της προτεραιότητα. Η προσπάθεια αναπροσαρμογής του παραγωγικού μοντέλου και η ανάπτυξης της περιοχής μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από ένα σωστά δομημένο και απόλυτα συνδεδεμένο εκπαιδευτικό σύστημα με την αγορά εργασίας, από τις πρώτες κιόλας βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.