Δύο άσοι και μία ισοπαλία στο trixie



Η Φούλαμ «κόλλησε» στο μηδέν την Τρίτη με αντίπαλο την Λιντς, με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιωθεί ο αουτσάιντερ άσος, σε μία ημέρα όπου πέρασαν… αέρας οι δύο άλλες επιλογές στα γκολ που αναλύθηκαν: (Μπεσίκτας – Αδάνα: 3-3 & Ζυρίχη – Σερβέτ: 2-2) αλλά δεν πονταρίστηκαν.

Το θετικό ήταν ότι κάποιοι από εσάς (τους αναγνώστες) τα έκαναν δυάδα και πληρώθηκαν. Κρατάω αυτό και συνεχίζω στις σημερινές αναλύσεις.

Προγνωστικά SuperLeague Interwetten

Μόλις μία ισοπαλία στο χθεσινό πρόγραμμα της Σούπερλιγκ, κάτι που με βάση τις σημερινές αναμετρήσεις δημιουργεί προϋποθέσεις για αύξηση αυτού του ποσοστού.

Ο αγώνας στην Νίκαια, ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννενα έχει αρκετή ισοπαλία στα μάτια μου. Αμφότερες έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες με Αρη και Παναθηναϊκό και με αρκετά καλή εικόνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα, ενώ η απουσία του Κόντε κρίνεται ιδιαίτερη σημαντική στην επίθεση. Δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την σωτηρία και κάθε βαθμός μετράει σημαντικά, είτε πρόκειται για την 3η, είτε για την 23η αγωνιστική. Σε αποδόσεις τριπλασιασμού παίρνω το ρίσκο.

Στον Βόλο, η τοπική ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά με 2/2 και σήμερα έχει το προβάδισμα απέναντι στον Ατρόμητο που προβλημάτισε έντονα στην ήττα από τον Παναιτωλικό. Βέβαια, η σημερινή αναμέτρηση είναι διαφορετική καθώς πιθανότατα θα αφήσει την μπάλα στην γηπεδούχο ομάδα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, όπως έκανε στο «Καραϊσκάκης» και φάνηκε απειλητικός.

Η φόρμα δείχνει «άσο» και θα μπορούσα να παραβλέψω τις όποιες αντιρρήσεις μου που έχουν να κάνουν με την συνολική δυναμική της ομάδας του Περιστερίου, αν ο άσος βρισκόταν σε αποδόσεις κοντά στο 2.60. Στο 2.30, πλέον, πάω… πάσο.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Για τις αλλαγές στο ρόστερ της ΑΖ Αλκμάαρ και την αποδυνάμωσή της έχουμε μιλήσει σε προηγούμενη στήλη, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από τις πρόσφατες επιδόσεις της.

Η ήττα στην έδρα της Χεράκλες χτύπησε… καμπανάκια, ενώ η σημερινή αναμέτρηση δεν έρχεται σε ιδανικό timing για την ίδια καθώς η Τβέντε είναι στα καλύτερά της (2 σερί νίκες) ενώ θα είναι το 3ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΖ σε διάστημα 8 ημερών. Προφανώς τίθεται θέμα κούρασης, με την φιλοξενούμενη να παίζει σε διπλό… ταμπλό 

(Ευρώπη-Eredevisie).

Η Τβέντε ενισχύθηκε το καλοκαίρι, πλέον έχει αρχίσει να… ρολάρει και εντός έδρας έχει σταθεί αντάξια των προσδοκιών (νίκη με Ουτρέχτη-ισοπαλία με Αγιαξ).

Προγνωστικά Σουηδίας

Μόνιμα σε… κόντρα η Χάκεν, η οποία συνεχίζει να δίνει δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Μέτρια εμφάνιση με την Μιάλμπι, εκτός έδρας έρχεται από 4 σερί ήττες ενώ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σημαντικές απουσίες.

Η Βάρμπεργκς, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ηττήθηκε στην δυνατή έδρα της Χάμαρμπι (6-3-1) αλλά η ήττα ήρθε οριακά (1-0) και πριν από αυτήν έτρεχε ένα σερί 4 νικών και 8 αναμετρήσεων δίχως ήττα (5-3-0).

Στην έδρα της είναι πλέον ισχυρή (4-2-0) και μάλλον θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί σήμερα, σε ένα αγώνα που έχει στοχεύσει καθώς ακολουθεί εκτός έδρας αναμέτρηση με την δυνατή Νόρκεπινγκ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Betshop:

23/9 – 18:15 – Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννενα: Χ (2.93)

23/9 – 20:00 – Βάρμπεργκς – Χάκεν: 1 (2.77)

23/9 – 22:00 – Τβέντε – ΑΖ Αλκμάαρ: 1 (3.04)

Με 10 μονάδες στις δυάδες και 5 στην τριάδα.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.