Με μανιτάρι και πεζοπορία ολοκληρώθηκε η φετινή “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας” του Δήμου Γρεβενών



Παρουσία του Δημάρχου κ.Γιώργου Δασταμάνη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021 στο πανέμορφο Άλσος Θεοδωρίδη των Γρεβενών, η τελετή λήξης της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021”.

Ο κ.Δασταμάνης στο μήνυμά του ευχαρίστησε θερμά όλους τους δημότες, συλλόγους και φορείς που στήριξαν με θέρμη τις φετινές εκδηλώσεις και δράσεις, τις οποίες προγραμμάτισε ο Δήμος Γρεβενών, συμμετέχοντας ενεργά για 8η συνεχόμενη χρονιά στον Ευρωπαϊκό αυτό θεσμό.

Στη σημερινή τελευταία ημέρα, το μανιτάρι των Γρεβενών είχε την τιμητική του καθώς στο Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι έλαβε χώρα μια όμορφη γιορτή όπου τοπικοί παραγωγοί της περιοχής μας, μαγείρεψαν και μοίρασαν στον κόσμο πεντανόστιμα εδέσματα μανιταριού, ικανοποιώντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Λίγο πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τους Δρομείς Υγείας, πεζοπορία μέσα στο κατάφυτο άλσος και με τους συμμετέχοντες να εξερευνούν όλοι μαζί τα μοναδικά μονοπάτια του Γρεβενιώτικου μανιταριού.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.