Ολοκληρώνονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα Σέρβια με συναυλία των ΣυνΩΔΗπόρων



Το προσεχές Σάββατο 25 Σεπτέμβρη και ώρα 21:00 θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι στο θεατράκι του κάστρου Σερβίων με τους ΣυνΩΔΗπόρους.

Στις επιλογές αυτού του μουσικού ταξιδιού θα συνυπάρξουν ο BOB DYLAN  με τον Σαββόπουλο και τους Πυξ Λαξ, οι QUEEN με τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Δήμο Μούτση, η PATTI SMITH με τον Νικόλα Άσιμο και τον Παύλο Παυλίδη, οι DOORS με τον Νίκο Παπάζογλου και τους Βασίλη και Θανάση Παπακωνσταντίνου,  οι DEEP PURPLE με τον Τζίμη Πανούση και τους Αδελφούς Κατσιμίχα, οι KANSAS και οι STYX με τον Ορφέα Περίδη και τις Τρύπες, ο Μίκης Θεοδωράκης με τον Άκη Πάνου και τον Μανώλη Ρασούλη.

Οι συντελεστές αυτής της παράστασης είναι :

Παναγιώτης Κουτσούρας: (ο σολίστ μπουζουκιού στις  ορχήστρες του Ν.Παπάζογλου και Μ.Ρασούλη, με πλήθος συμμετοχών σε ηχογραφήσεις)

Γιώργος Κοκκινάκης: (πιάνο, σε ηχογραφήσεις του Ν.Παπάζογλου, Μ.Ρασούλη και πολλών άλλων δημιουργών, μόνιμος πιανίστας για 15 έτη στην ορχήστρα του Μ.Ρασούλη, μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση.)

Αντώνης Κουμανδράκης: (κιθάρες, μαντολίνο, μόνιμος κιθαρίστας στην ορχήστρα του Μ.Ρασούλη για δέκα πέντε χρόνια, με πλήθος ηχογραφήσεων)

Δέσποινα Σκέντου: (βιολί, τραγούδι)

Γιώργος Λίζος: (τραγούδι, ακ.κιθάρα, καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος, μόνιμος συνεργάτης του Μ.Ρασούλη για 15 χρόνια, με προσωπική δισκογραφία και ερμηνευτική και κιθαριστική παρουσία σε πολλούς δίσκους).

Οι τέσσερεις τελευταίοι  αποτελούν την σπουδαία μπάντα Συν Ωδή Πόροι.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.