Διανεμήθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης στους Δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Κοζάνης



Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Κοζάνης. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Λευκόβρυσης.

Λόγω της πανδημίας, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν και προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής (κλειστό γυμναστήριο) αποκλειστικά με όχημα, ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στον περιβάλλοντα χώρο.

Στόχος, ο περιορισμός της επαφής των ωφελούμενων με τους υπαλλήλους του Δήμου στο ελάχιστο, στο πλαίσιο της διαδικασίας ταυτοποίησης, καθώς και με τους υπαλλήλους της αναδόχου εταιρίας κατά την παραλαβή των τροφίμων.

Αρωγοί, όπως πάντα, υπήρξαν οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, με αποτέλεσμα την ομαλή έκβαση της διαδικασίας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Δημοτική Αστυνομία για το συντονισμό των δικαιούχων, τον Οργανισμό Αθλητικού Πολιτισμού και Νεολαίας για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης για την τήρηση της καθαριότητας.

Από το σύνολο των 672 ωφελούμενων εξυπηρετήθηκαν οι 468, ενώ οι ποσότητες των προϊόντων που περίσσεψαν διατέθηκαν στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.