Το 1ο βραβείο στο Μαθητικό και Φοιτητικό Διαγωνισμό Προγραμματισμού με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη – Παράθυρο στο Μέλλον» σε μαθητές του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης



Συγχαρητήριο μήνυμα του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης

Ο Δ/ντης του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές Αμανατίδου Άννα, Θωμαϊδου Σοφία και Καράμωβ Γρηγόρη που συμμετείχαν, διακρίθηκαν και απέσπασαν το 1ο βραβείο στο Μαθητικό & Φοιτητικό Διαγωνισμό Προγραμματισμού με θέμα «Κοζάνη: Έξυπνη Πόλη – Παράθυρο στο Μέλλον». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Δήμο Κοζάνης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο διαγωνισμός τελέστηκε υπό την Αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Η πρόταση της ομάδας ήταν:

«Μετάδοση δεδομένων μέσω LoRaWan. Καταγραφή βιομετρικών στοιχείων με σκοπό τον εντοπισμό διασποράς του Covid-19.»

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Κασνάκη Γεώργιο για την καθοδήγηση, στήριξη και ενθάρρυνση των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια εκπόνησης του προγράμματος.

Το Σχολείο θα σταθεί αρωγός στην περεταίρω προσπάθεια της ομάδας να συμμετάσχει στο 3Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του ΕΛΛΑΚ και ευελπιστούμε να διακριθεί και πάλι.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δημιουργικότητα, έμπνευση και διακρίσεις στη ζωή τους.

Θερμά συγχαρητήρια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.