Συνελήφθη 56χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια 15 δενδρυλλίων κάνναβης



Συνελήφθη χθες (14-09-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 56χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια -15- δενδρυλλίων κάνναβης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν επισταμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι ανωτέρω αστυνομικοί κατέλαβαν σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, τον 56χρονο να προσεγγίζει και να προβαίνει σε εργασίες περιποίησης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -9- δενδρύλλια, ύψους έως 3 μέτρων και 80 εκατοστών.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο υπό κατασκευής οικίας του, σε περιοχή της Κοζάνης, επιπλέον -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων και 80 εκατοστών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-15- δενδρύλλια κάνναβης,
-9- πλαστικές γλάστρες,
-9- μέτρα λάστιχου ποτίσματος,
-1- πλαστικό βαρέλι και
-1- φτυάρι.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.