Rapid tests την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης



Συνεχίζεται η διενέργεια τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid 19, από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο χώρο της κεντρικής πλατείας Κοζάνης (μπροστά από το baby room).

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

3 σχόλια στο άρθρο “Rapid tests την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

  1. Ραπίντ τέστ μόνο για εμβολιασμενους!!! Κοινωνικός διαχωρισμός αλλά σε μην το αναλύσουμε διότι μιλάμε για χαμηλής αντίληψης ανθρώπων. Αλλά μετά από έξι μήνες θεωρούνται ανεμβολιαστοι και οι εμβολιασμενοι…. Με αποτέλεσμα να αναγκάζονται σε αναμνηστική δόση για να ξανά πάρουν τα προνόμια πίσω όπως μας λένε οι ειδικοί. Ένα εμβόλιο το οποίο δεν σε προστατεύει, τουναντίον ευθύνεται για μεταλλάξεις και διασπορά … Αρε Ελλεηνακο τι σου κάνανε !!!!!!!Εεεεε αμνοερίφια ενωθείτε και αφήστε το μαύρο σας το χαλί . Έχει ξεπέσει η γενιά μας συνέλθετε….Δεν βλέπετε που οδεύουμε.

      1. Αν ασχοληθώ με γουρούνια , εγώ απλά θα λερωθω και εσύ θα το ευχαριστιεσαιι.
        Γι’αυτό συνέχισε εσύ με τα πιστεύω σου και τους αεροψεκασμούς σου και μην ξεχάσεις την αναμνηστική δόση. Προνόμια είναι αυτά
        Η κοινωνία πάντα αποτελούνταν με άτομα της δικιάς σου αντίληψης και να τα αποτελέσματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.