933.000,00€ από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο για την Κατασκευή συνδετήριας οδού και διαμόρφωση κόμβου προσπέλασης χώρου νέων σφαγείων Βοΐου



Εντάχθηκε οριστικά η χρηματοδότηση από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο 2012-2016 και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου προϋπολογισμού 933.000,00€.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή συνδετήριας οδού και κόμβου προσπέλασης των νέων σφαγείων Βοϊου με την Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων. Η περιοχή παρέμβασης βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Καλονερίου, όπου έχει κατασκευασθεί το σφαγείο με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της ευρύτερης περιοχής του Βοΐου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο σφαγείο από τη στιγμή της κατασκευής του, εδώ και είκοσι χρόνια περίπου, δεν έχει λειτουργήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Η σύνδεση του χώρου των σφαγείων με την Ε.Ο. Κοζάνης Ιωαννίνων, ανοίγει δρόμους εμπορικούς για τους κατοίκους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ενισχύει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στη μεταποίηση, το εμπόριο και την τοπική γαστρονομία και εστίαση.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “933.000,00€ από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο για την Κατασκευή συνδετήριας οδού και διαμόρφωση κόμβου προσπέλασης χώρου νέων σφαγείων Βοΐου

  1. Λεφτα υπαρχουν ( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Καλα δεν υπαρχει ιχνος ενσυναισθησης,ψηγματα τσίπας,στάλες ανθρωπιας;
    Σε μια περιοχη που γοργοπεθαίνει,σ εναν τοπο που οι πολιτικαντηδες τον ” σμπρώχνουν “βίαια στην μεταβαση της φτωχειας και της εξαθλιωσης υπαρχουν ψυχικα υγιείς ανθρωποι που ξοδευουν σχεδον 1.000.000 ευρω για την αναπλαση χώρου προσπελασης στα σφαγεία;
    Για τα σφαγεια;και δεν ανοιγει η γης να γκρεμοτσακιστουμε όλοι μας;
    Δεν ανοιγουν οι ουρανοι να μας πνιξει ολους ο Θεος;
    Τι καλο μπορει να συμβει σ αυτη την κοινωνια,σ αυτη την περιοχη οταν διασπαθιζουμε τοσο δημοσιο χρημα για πεντε μετρα δρομου με προσβαση στα σφαγεια!!!
    Αν δινετε εν θερμω τοσα χρηματα για τα σφαγεια,ποσα χρηματα θα δωσετε για τα γεννητούρια νεων ανθρώπων;
    Το δημογραφικο προβλημα ξεπερασε την κορυφη του Ολυμπου και εσεις ελαφρα τη καρδια και ανερυθριαστα αντι να εξασφαλισετε πόρους και χρήματα για την νεα γενιά,τα νεα παιδια φτιαχνοντας βρεονηπιακους σταθμους,ομορφα σχολεια να μπαινει ο ηλιος και να ζεσταινει δασκαλους και μαθητες,ομορφες και ασβεστωμενεςπαιδικες χαρες να χαιρονται τα παιδια της γειτονιας σκορπιζετε αφειδως χρηματα για τα σφαγεια …..
    Ξεκαρφωτη κοινωνια,δεν υπαρχει ενα χερι να σε δωσει μια και να παψεις να υπαρχεις!!
    Μην ξεχασετε πολιτικαντηδες του χθες και των σφαγειων,μην ξεχασετε εκει στα σφαγεια να αγορασετε χρυσά τσιγκελια για να κρεμαμε τα ονειρα και τις ελπιδες της ,σε λαθος χρονο γεννημενης,νεας γενιας!!
    ” μύρισε το σφαγειο μας θυμαρι και το σχολειο μας,το παραμελημενο,μούχλα που περναει τους νοτισμένους τοιχους και βγαινει απο τις αιθουσες για να συναντηθει με την μουχλιασμενη ξεκαρφωτη κοινωνια!!!
    Οσον απεχουσι ανατολαί απο δυσμών,τοσον απεχουν οι πολιτικες σας απ τα προβληματα ημων!!
    Σχεδον 1.000.000 ευρω για τα σφαγεια η αλλιως 10.000 ταμπλετ για παιδακια της Κοζανης η καποιας αλλης περιοχης της γοργοθανούσης Δυτικης Μακεδονιας!!!
    Εδω ταιριάζει το ” σφαξε με αγάμ ν αγιασουμε!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.