Έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό στη Δυτική Μακεδονία: 5.000 ευρώ σε άτομο κατά την είσοδο στη χώρα και τρεις παραβάσεις των 300 ευρώ σε εργαζομένους καταστημάτων



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και την αποφυγή διασποράς του και στη Δυτική Μακεδονία, όπου βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Από τους αστυνομικούς επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άτομο για μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο στη χώρα, ενώ βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους σε καταστήματα.

Από το ertnews.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό στη Δυτική Μακεδονία: 5.000 ευρώ σε άτομο κατά την είσοδο στη χώρα και τρεις παραβάσεις των 300 ευρώ σε εργαζομένους καταστημάτων

  1. ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.