Συνεδρίασε η επιτροπή παρατηρητών της Ε.Π.Σ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης


 

Σας ενημερώνουμε ότι την 01/09/2021 και ώρα 19:00 , συνεδρίασε η επιτροπή παρατηρητών της Ε.Π.Σ. συγκροτούμενη από τα μέλη της , Παπαδόπουλο Μακάριο και Νέστωρα Μητσιάκο στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Ευθύμιος Φωλίνας και ο Αρχιδιαιτητής Κωνσταντίνος Πανιτσίδης.

Κατά την ενημέρωση του σώματος των παρατηρητών , από τον προϊστάμενο των υπαλλήλων της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Σάββα Πεχλιβανίδη, αναλύθηκαν εκτενώς οι υποχρεώσεις τους , ενημερώθηκε το σώμα των Παρατηρητών για το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και δόθηκαν σαφείς οδηγίες όσο αναφορά τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα τους, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

Πρόθεση και στόχος της Διοίκησης της ΕΠΣ είναι ότι σε κάθε αγώνα να υπάρχει παρατηρητής, για την διευκόλυνση του έργου των διαιτητών και των σωματείων.

Ο πρόεδρος Γιάννης Αποστόλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ,ευχαριστεί τα μέλη του νέου σώματος παρατηρητών αγώνων, για την άμεση ανταπόκριση τους και ευελπιστεί στην αγαστή συνεργασία τους για την καλύτερη και ομαλή διεξαγωγή, του νέου μας πρωταθλήματος.

Γραφείο τύπου
Ε.Π.Σ. Κοζάνης


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.