Συγχαρητήρια μηνύματα για την υπουργοποίηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου



Συγχαρητήριο μήνυμα του Χρόνη Ακριτίδη για την υπουργοποίηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθ/ντος Συμβούλου της «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» και πολιτευτή Κοζάνης Χρόνη Ακριτίδη για την υπουργοποίηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου

«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον συντοπίτη μας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, νέο Υφυπουργό Μεταφορών, αρμόδιου για θέματα μεταφορών και να του ευχηθώ καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η αξιοποίησή του σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας Υπουργείο από την κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σίγουρα αποτελεί για το Νομό Κοζάνης μέγιστη τιμή και μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουν σημαντικά έργα.

Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δημιουργική θητεία και ελπίζω στη συνεργασία μας για τα θέματα που απασχολούν το Νομό μας».


Συγχαρητήριο μήνυμα από το Σωματείο Εκπαιδευτών οδηγών Δυτικής Μακεδονίας

Η διοίκηση και σύσσωμο το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής μας,Μιχάλη Παπαδόπουλο για την τοποθέτηση του σε καίρια θέση,ως υφυπουργός Μεταφορών σε μια εποχή που η ανάγκη για τους σωστούς ανθρώπους στην σωστή θέση είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ.

Οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες. Θερμά συγχαρητήρια.

4 σχόλια στο άρθρο “Συγχαρητήρια μηνύματα για την υπουργοποίηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου

  1. Δεν ψηφισα ποτε Ν.Δ αλλα σας ευχομαι καλη θητεια,μεσω της θεσης σας μην ξεχνατε την Κοζανη και την ευρυτερη περιοχη!
    Χτυπηστε το χερι στο τραπεζι,οι καιροι ου μενετοι!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.