Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της νέας κυβέρνησης – Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών αρμόδιος για θέματα μεταφορών



Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό.

Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου, με απόφαση του πρωθυπουργού συντελούνται οι ακόλουθες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα:

Συνιστάται Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας με τις αρμοδιότητες του έως σήμερα Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, περιλαμβανομένης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τη θέση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

– Τη θέση του Υπουργού Προστασίας του πολίτη αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.
– Τη θέση του Υπουργού Υγείας αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Πλεύρης.
– Τη θέση της αναπληρωτού Υπουργού Υγείας αναλαμβάνει η Ασημίνα Γκάγκα.
– Τη θέση του Υπουργού Τουρισμού αναλαμβάνει ο Βασίλειος Κικίλιας.
– Τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον απόδημο ελληνισμό αναλαμβάνει ο Ανδρέας Κατσανιώτης.
– Τη θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Χαρδαλιάς.
– Τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιου για την αλιευτική πολιτική αναλαμβάνει ο Σίμος Κεδίκογλου.
– Τη θέση του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών αρμόδιου για θέματα μεταφορών αναλαμβάνει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
– Συνιστάται θέση Υφυπουργού στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με αρμοδιότητα τις υποδομές. Τη θέση αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Καραγιάννης.
– Η θέση του Υφυπουργού Οικονομικών αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταργείται.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Σωματείο Εκπαιδευτών οδηγών Δυτικής Μακεδονίας

Η διοίκηση και σύσσωμο το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής μας,Μιχάλη Παπαδόπουλο για την τοποθέτηση του σε καίρια θέση,ως υφυπουργός Μεταφορών σε μια εποχή που η ανάγκη για τους σωστούς ανθρώπους στην σωστή θέση είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ.

Οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες. Θερμά συγχαρητήρια.

Με πληροφορίες από το iefimerida.gr

8 σχόλια στο άρθρο “Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της νέας κυβέρνησης – Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών αρμόδιος για θέματα μεταφορών

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

  2. κ. βουλευτή, νόημα ζωής δεν προσφέρει ούτε η πολιτική, ούτε οι κοινωνικές ιδεολογίες, ούτε οι αρετές των ανθρώπων , ούτε οι ατομικές τους επιτυχίες.

    Πατρίδα, οικογένεια, ορθοδοξία, ανθρώπινα δικαιώματα σε έσχατη περιφρόνηση από τη Ν.Δ. την οποίαν υπηρετείτε με θρησκευτική ευλάβεια.

  3. Ποση πονηρια εχει αυτο το πολιτικο αντικειμενο!!
    Κατηγορουσε το Συριζα για τις πυρκαγιες στο Ματι,αλλα κρατησε την ηγεσια της πυροσβεστικη επι Συριζα και αυτο το εκανε για να αποδυναμωσει την προηγουνενη κυβερνηση!!
    Τωρα προτεινε για υπουργο προστασιας του Πολιτη τον Αποστολακη για να αποδομησει παλι την προηγουμενη κυβερνηση,αρπαζοντας σαν κλεφτης ενα μεγαλο στελεχος της,τον Αποστολακη!!
    Δεν πιστευω να αγαπησε ξαφνικα τον Ναύαρχο,αλλα τον προτεινε για υπουργο και για να μειωσει το Συριζα και να του χρεωσει τις επερχονενες πλημμυρες στα γυμνα και καμενα της Ηλειας,Αττικης και Ευβοιας!!
    Ξεφτιλιζει αξιωματικους του ναυτικου,αστυνομιας και πυροσβεστικης…χρεωνοντάς τους στην προηγουμενη κυβερνηση!τοσα στελεχη,τοσοι αξιωματκοι ανηκουν στην νεα δημοκρατια,γιατι ομως κολλησε σ ενα στελεχος και εναν πρωην υπουργο του Συριζα;
    Της νυχτας τα καμωματα( παρασκηνιο για Αποστολακη) τα βλεπει ο Συριζα και γελα!!!

  4. Φυση πονηρα( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τοση πονηρια,τοση πολιτικη αγυρτια,τοση εμπαθεια και πολιτικη ξεφτιλα!!
    Θυμαμαι σαν τωρα τον Δασοκαυσιτη μητσοτακη να εξαπολυει τις φραστικες επιθεσεις κατα του Ναυαρχου Αποστολακη,υπουργου της προηγουμενης κυβερνησης,η χυδαιοτητα του κατα του Ναυαρχου χτυπουσε κοκκινο!!
    Και αυτο το πολιτικο αθυρμα ,ο μακιαβελιστης- δασοκτονος χθες την νυχτα αγαπησε σφόδρα τον Αποστολακη!!
    Γνωριζεις πολυ καλα πολιτικε της επιτελικης αποτυχιας ενα πραγμα,αυτο σε τρωει,αυτο σε τρομαζει στον υπνο σου: ερχεται ο Σεπτεμβριος!
    Ο Σεπτεμβριος για σενα θα ειναι το πολιτικο σου Βατερλω!!
    Μετα απο εναν χρονο και πλεον οι φοιτητες θα ξαναβρεθουν στ’ αμφιθεατρα και θα εχουν ν’ αντιμετωπησουν δυο πρωτογνωρα γι αυτους α) με την καταργηση του ασύλου θα βρεθουν μπροστα στην αστυνομια των πανεπιστημιων και οι αστυνομικοι την πρωτη ημερα θα τους υποδεχτουν με γλυκα!!!!και λουλουδια στα χερια τους!!
    β) με την πανδημια θα υποχρεωθουν να κανουν διπλο τεστ εβδομαδιαίως και ξερεις ολοι οι φοιτητες θα τρεχουν τωρα να κανουν τεστ!!
    Ερχεται ο Σεπτεμβριος και ξερεις θ αρχισουν οι πορειες,οι διαμαρτυριες,τα συλλαλητηρια και αλλα ων ουκ εστιν αριθμος και προτεινες τον Ναυαρχο να απορροφα τους κραδασμους των επερχονενων γεγονοτων!!
    Να ξεφτιλισεις τον Ναυαρχο στα ματια των φοιτητων,του λαου!!
    Πνεεις τα λοίσθια,εξανεμιζονται τα” εργα και οι μερες” σου,πνιγεσαι και στην υστάτη στιγμη πιανεσαι απο ανθρωπους που ξεφτελιζες στα εδρανα της Βουλης!!( ξαναδιαβασε πολιτικαντη της δραχμης τα πρακτικα της Βουλης και ειδικοτερα τον διαλογο που ειχες με τον Τσιπρα και εξαπελυες φραστικες και εμετικες επιθεσεις κατα του Αποστολακη!!
    Μεσουσης πανδημιας ανακοινωσες την συγχωνευση νοσοκομειων!
    Τοσο αναλγητος,τοσο ασυγκινητος!!
    Δηλαδη αν δεν υπηρχε η πανδημια θα πεθαιναν οι ασθενεις στο δρομο;
    Η πανδημια με χιλιαδες νεκρους,χιλιαδες ασθενεις,η καμενη μιση Ελλαδα,μεχρι χθες1 355.000 στρ καμενης γης,καμενα σπιτια,περιουσιες,καμενα ονειρα,η φτωχεια,ο μαρασμος της δυτικης μακεδονιας με μηδεν επενδυσεις με βιαιη απολιγνιτοποιηση και…και…
    Θα αποτελεσουν την ταφοπλακα της πολιτικης σου ανυπαρξιας!!!
    Με μηδενικα προσοντα και με εναν διορισμο στην τραπεζα απο τον σημιτη τον χρηματιστηριοφάγο εγινες” πρωθυπουργος”!!
    Πατησες πανω στο Μακεδονικο για να παρεις τις ψηφους των αγανακτισμενων!!
    Και σημερα εξυμνεις την Συμφωνια των Πρεσπων,προσφεροντας στον Ζαεφ μακεδονικα κουλουρακια που γινονται στην Θεσσαλονικη!!
    Και δευτερον,πονηρα φυση,πατησες πανω σε νεκρους ,πατησες πανω στο τραγικο εκεινο γεγονος για να διασυρεις υποληψεις πολιτικων σου αντιπαλων!!!
    Οταν ησουν υπουργος επι σαμαρα,εδιωξες ολους τους νοσηλευτες καθηγητες απ τα ΕΠΑΛ,δεν πιστευω αυριο να διωξεις και τους νοσηλευτες απο τα νοσοκομεια λογω ανεμβολιασμου;
    Αν το πραξεις θα βγει αληθινο το βιβλικο ρηθεν: και εσται η εσχατη πλανη μειζων της πρωτης!!
    Στον επομενο ανασχηματισμο,των ονειρων σου,μην ξεχασεις τον χρυσοχοίδη να τον αναβαθμισεις σε υπουργο Πανεπιστημιακης αστυνομιας του Φοιτητη και Πασων καμενων Δασων,Ονειρων των πολιτων!!
    Ψαρεψες στελεχη στο ιστορικο Πασοκ και εκαψες την μιση Ελλαδα,ψαρεψες στελεχη εν τω μεσω της προιούσης νυχτος,στελεχη του Συριζα,αλλα δεν επιασες ουτε λεπι και θα καει η αλλη μιση Ελλαδα!!!!
    Για να ηρεμησεις λιγο απο τον τορπιλισμο που δεχτηκες απο τον Ναυαρχο…..να ακουσεις το τραγουδι που τραγουδησε η φωνη του τρανού καλλιτεχνη Μητσιά: στο τελος το ζηλευουμε αυτο που ρεζιλευουμε!!!

  5. Φυση πονηρα( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τον βασιλακοπουλο επρεπε να κανει υπουργο του πολιτη,αντι για γκλομπς οι αστυνομικοι να εχουν απο μια συριγγα και να εμβολιαζουν ο,τιδηποτε κινειται!!!
    Και τον εξαδακτυλο εν αναμονη της πολιτειακης αλλαγης… ,να χρίσει ..βασιλέα…

  6. Πρώτο λάθος άλλος έπρεπε να ήταν Υπουργός Τουρισμού ο γνωστός τουρίστας…!!! Από χούντα καλά πάμε…οσο για το νέο Υπουργείο μπαχαλο….!!!Α έγινε υφυπουργός και ο γνωστός αντάρτης των διοδίων Σιάτιστας…!!!

  7. Σαν μπαινω μεσ στο ξενο αμπελι( στ)

    - Edit

    Απαντήστε

    Στη Βουλη ο πολιτι- κούλης ταυτισε τον Αποστολακη με τον Σπαντιδακη!!
    Ειπε αυτολεξει,απο βηματος της Βουλης,απευθυνονενος στον Αλεξη Τσιπρα: πηρατε τον αρχηγο Γ Ε Ε Θ.Α και τον κανατε υποργο εθνικης αμυνης,οπως ο σπαντιδακης απο Γ. Ε.Ε.Θ.Α εγινε υπουργος εθνικης αμυνης της χουντας!
    Καμαρωστε ηθος πολιτικου ανδρος,δοξαστε τον πυθμενα του πολιτικου βούρκου!!!
    Ο Κων.Μητσοτακης εμεινε στην Πολιτικη Ιστορια ως ο ενας απο τους δυο αποστατες του ‘ 65!!( ο αλλος ο τσιριμώκος,φωναζαν τον ιουλιο του ’65 οι υποστηρικτες του γερου Παπανδρεου: τσιριμωκο μασκαρα,μητσοτακη ..άθαρμα,δεν γραφω την λεξη για λογους αισθητικης του κειμενου!!!!!
    Και σημερα ο κυρια- κούλης ξεπερασε και τους αποστατες!!
    Προσπαθησε να προκαλεσει αποστασια σ ενα αλλο κομμα!!
    Δεν ξαναγινε ποτε στην πολιτικη παγκοσμια ιστορια!!!
    Προσπαθησε να κανει αποστατη ενα Ναυαρχο δελεαζοντάς τον αντι πινακίου υπουργείου!!
    Στη Βουλη ταυτισε τον Αποστολακη,ο αχρείος,με τον σπαντιδακη,με την χουντα και χθες το βραδυ τον ικετευε να τον υπουργοποιησει για να σωθει απ την κατρακύλα του!!!
    Τελικα ουτε το: ο σκοπος αγιαζει τα μεσα σε σωζει!!
    Την πολιτικη σου παρακρουση και το πολιτικο σου vertigo δεν θα πληρωνει ο ελληνικος λαος!!
    Κυβερνησες δυο χρονια ,εκανες ανασχηματισμο,τωρα καντην με ελαφρα πηδηματακια!!
    Εγω παντως εχω απλετο χρονο να σχολιαζω μεχρι που θα ξανακανεις τον χρυσοχοιδη υπουργο προστασιας του πολιτη!!
    Ο νεος υπουργος προστασιας,παλια ηταν στο Κ..Κ Ε και τωρα θα ειναι αντιμετωπος με τα μαθητικα φοιτητικα κινηματα και διαμαρτυριες!
    Μαλλον θα τον ξεκανεις κι αυτον!!
    Ο,τι αγαπαω εγω το πεθαινω και ξαναρχιζω απ την αρχη!!!
    Μπηκες σε ξενα αμπελια να τρυγησεις,αλλα ουτε καμπανούς βρηκες..
    Αμ δε!!!!
    Καμπανοί: τ απονεινάρια των τσαμπιών σταφυλιου….

  8. Τα παιδια του καρατζαφερη καθολου ορφανα δεν εμειναν!!
    Στρατιωτακια αμιλητα( δε θα τολεγα!!) ακούνητα( βεβαιως),αγελαστα( το γελιο που ριχνουν με τον φιλελευθερο κουλη) και εξελίξιμα!!
    Τρεις κλώνοι του παττακου,σε τρια κύρια υπουργεια!!
    Και ο μητσοτακης ηθελε και ανοιγμα στο κεντρο και στην αριστερα!!
    ” ο κατατζαφερ- αγάς,ο κουλης και τα τρια κολλητήρια!!!
    Προπωλούνται εισιτηρια!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.