Ενημέρωση του Δήμου Εορδαίας για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας



Έχοντας υπόψη τις υπ’ αριθμ. Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.52666/2021 (ΦΕΚ Τεύχος B’ 3958/27.08.2021) απόφαση της Κυβέρνησης, σχετικά με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, η λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας θα λειτουργήσει την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 με τα εξής μέτρα:

-Απόσταση ενός (1) μέτρου εκατέρωθεν των πάγκων πώλησης.

-Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.

-Πραγματοποίηση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα για πωλητές και εργαζόμενους στην αγορά.

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους πωλητές, τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και τους επισκέπτες.

-Τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά πάγκο πώλησης.

-Οι εκθέτες δεν θα τοποθετήσουνε πάγκους και εμπορεύματα το απόγευμα της Τρίτης και όχι πριν τις 4:30 η ώρα το πρωί της Τετάρτης, διότι θα υπάρχει κλιμάκιο για την τοποθέτησή τους.

Ο Δήμος Εορδαίας καλεί του πολίτες (καταναλωτές και εκθέτες) να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Κατά τη διάρκεια της λαϊκής αγοράς η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Εορδαίας με περιπολίες θα εποπτεύει την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.