Ανακοίνωση για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας»



Η μόνη πηγή στήριξης του συλλόγου μας είναι τα λαχεία της ομοσπονδίας, με 70% στον σύλλογο που τα διαθέτει και τα υπόλοιπα στην ομοσπονδία.

Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο ermis Hermes Tours για την προσφορά του προς τους εθελοντές αιμοδότες, και ελπίζουμε στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας, σε όλους εσάς δηλαδή, που με ένα ευρώ το κάθε λαχείο θα μπορέσουμε επιτέλους, εάν μαζέψουμε αρκετά, να αποκτήσουμε τηλέφωνο στον σύλλογο, να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ρεύμα, να έχουμε λίγα χρήματα για τις δράσεις μας, όπως οι αιμοδοσίες, οι αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την λειτουργία του γραφείου.

Στηρίξτε τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας με τα λαχεία γιατί δεν υπάρχει άλλη χρηματοδότηση από πουθενά, παρά μόνο από εσάς, όταν δείτε τα μέλη η τους φίλους του συλλόγου παρακαλούμε μην γυρίζεται την πλάτη!

Ευχαριστούμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.