ΦΣ Κοζάνης: Πρώτο δυνατό φιλικό στην Κοζάνη με Αναγέννηση Καρδίτσας – Τι θα ισχύσει για τους φιλάθλους



Το «χτίσιμο» της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνης για την νέα σεζόν συνεχίζεται. Μετά τα 3-5 πηγάδια Νάουσας, όπου για 15 ημέρες πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, η ομάδα συνεχίζει το δεύτερο στάδιο στην Κοζάνη, με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.

Την Τρίτη (24/8, 19:00) το γήπεδο της Κοζάνης (ΔΑΚ) ανοίγει τις πύλες του όπου η ομάδα μας θα υποδεχτεί στον πρώτο φιλικό αγώνα εντός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Κερλίδη και το τεχνικό τιμ να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών σε ένα φιλικό υψηλών απαιτήσεων.

Επίσης θα είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα να υποδεχθεί τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης έπειτα από 17 μήνες κλειστών γηπέδων, λόγω της πανδημίας, αισιοδοξώντας να δώσει το «παρών».

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

Βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021

-Οι φίλαθλοι οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).
 

 
– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενο τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στο γήπεδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.