Στο πλευρά των αγροτών της Δημοτικής Ενότητας Βερμίου οι οποίοι εξαιρέθηκαν των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του περασμένου Απριλίου, ο Δήμος Εορδαίας



Ο Δήμος Εορδαίας είναι αλληλέγγυος στο αίτημα των αγροτών της Δημοτικής Ενότητας Βερμίου οι οποίοι ασχολούνται με δενδροκαλλιέργειες και εξαιρέθηκαν των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τον παγετό του περασμένου Απριλίου.

Στην χθεσινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα των Πύργων, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Κάλφας, ο οποίος τόνισε στους συγκεντρωμένους αγρότες ότι ο Δήμος Εορδαίας θα στηρίξει το δίκαιο αίτημα τους για καταβολή αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ λόγω παγετού, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς βρίσκονται στη διάθεσή τους για τις επόμενες σχεδιαζόμενες κινήσεις, οι οποίες θα κινούνται στην κατεύθυνση της επίλυσης του συγκεκριμένου ζητήματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.