Ποιο είναι το ποσοστό των ανεμβολίαστων εργαζομένων στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

Στο 17% ανέρχεται το ποσοστό ανεμβολίαστων στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, καθώς από τους 530 εργαζόμενους οι 95 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο με αποτέλεσμα να έρχονται αντιμέτωποι από την 1 Σεπτεμβρίου με αναστολή εργασίας.

Το θέμα θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας, την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, στο Νοσοκομείο. “Ο Σύλλογος εργαζομένων, σύμφωνα και με την ΠΟΕΔΥ, είναι υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας”, δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δημήτρης Ντέντης, Πρόεδρος του Συλλόγο.

Επίσης ανέφερε πως στη Γενική Συνέλευση θα τεθεί το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού καθώς επίσης οι προσλήψεις και ζητήματα του κλάδου των νοσηλευτών, επικουρικών και συμβασιούχων.

Από το ertnews.gr

 
 

loading…


 
 

9 σχόλια στο άρθρο “Ποιο είναι το ποσοστό των ανεμβολίαστων εργαζομένων στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

 1. Μπράβο στους 95 . Πάντα οι λίγοι κάνανε την διαφορά ανέκαθεν. Η μάζα ήταν πάντα για τα μπάζα. Τα δύο ιερότερα αγαθά ενός ανθρώπου είναι ο Θεός πρώτον, και η ψυχή του δεύτερον
  Πώς μπορείς να ξεπουλήσεις την ελευθερία σου για εφήμερες απολαύσεις και για ένα πιστοποιητικό που δεν έχει ουδεμία σχέση με τον κοροδοιο και αποσκοπεί αποκλειστικά για άλλους λόγους. Έρχονται σκοτεινά χρόνια για εμβολιασμενους και μη , εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους που κρατάνε την αξιοπρέπεια τους με κάθε τίμημα μιας και ισχύει και για εμένα το ίδιο από της 1 Σεπτεμβρίου να κρατήσουν και σύντομα θα αποκαλυφτούν όλα .
  Μην σας φοβίζει κανένας εκβιασμός , πάντα στο τέλος λάμπει η αλήθεια.
  Και σε όσους τρέξανε να το κάνουν ,ας κάνουν την αυτοκριτική τους στο τέλος της ημέρας και να σκεφτούν αν είναι αυτήν η κοινωνία που ονειρεύονται και τι σχέση έχουν οι
  συγκεκριμένοι με τον Χριστό που δήθεν κουβαλάν μέσα τους .

  1. Δεν έκανες το εμβόλιο; δεν θα πας για καφέ. Έτσι θα μας πείσουν… Είναι ντροπή η υποχεωτικοτητα… Έχω γνωστούς που έχουν είδη παρενέργειες. Είναι πειραματικό και προσφέρει λίγους μήνες ανοσία. Για πιο λόγο να το κάνεις; Πριν λίγους μήνες ήταν ήρωες οι υγειονομικοι που πάλευαν χωρίς μέσα.. Ούτε γάντια δεν είχαν… Τώρα είναι άνεργοι… Ντροπή

  2. Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι ευτυχώς λίγοι οι οποίοι βρίσκονται στον κόσμο τους. Αλήθεια δεν έχουν ακουση ηδεν είδαν πόσοι πέθαναν από τον covid. Ο θεός έδωσε στον άνθρωπο την ελευθέρα βούληση. για να κάνει το σωστό και όχι ότι λένε ορισμένοι ψεκασμενοι.

  3. Δηλαδή όσοι το κάνανε είναι πρόβατα?????Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό το υπό ερωτικό αλλά δουλεύουν στον τομέα υγείας και με ευπαθείς ομάδες.Οπως και όσοι δουλεύουν με αμεα και τρίτη ηλικία. Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια, παίρνουμε τόσα φάρμακα που αν διαβάσεις τις παρενέργειες δε θα τα πάρεις πότε….είναι δυνατόν στην εποχή μας να σκέφτεστε τόσο σκοταδιστικά???

   1. Όταν θα αρχίσουν οι αψέκαστοι να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα, τότε οι ψεκασμένοι θα είναι αυτοί που θα προσφέρουν την βοήθεια…

 2. Τα εμβόλια έσωσαν τους ανθρώπους απο τόσες θανατηφόρες ασθένειες!!!Επιτέλους ας ακούσουμε τους επιστήμονες!!!Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, είναι συλλογικό και όλοι μαζί θα το νικήσουμε!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.