ΦΣ Κοζάνης: Έχασε στο φιλικό με την Δόξα Δράμας αλλά κέρδισε νέους παίκτες



Σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας του πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ομάδα της Δόξας Δράμας, το απόγευμα της Τετάρτης (11/08) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort, στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, στο κέντρο προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Κερλίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο κέντρο προετοιμασίας και ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Γιάννης Κερλίδης με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανέφερε σχετικά: «Μπορεί να χάσαμε στο σκορ τον αγώνα, από μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς η οποία θα αγωνίζεται στην Super League 2, κερδίσαμε όμως σε παίκτες ενδεκάδας, οι οποίοι κάποιοι αποκτήθηκαν φέτος και θα ενισχύσουν πολύ το ρόστερ μας! Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είναι σημαντικό όποιο αγωνίζεται στο γήπεδο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 15΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους “Μαυραετούς” και στο 22΄ το 2-0 για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, με αυτογκόλ του Δινοβίτση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη.
 

 
Στο 51΄ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Καλλίδη, και ο Γ. Ιορδανίδης το νέο απόκτημα, από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1 ανοίγοντας λογαριασμό σκόρερ .

Το τελικό σκορ 3-1 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Δ. Παπαϊωάννου, με κλέψιμο της μπάλας σκοράροντας στην εστία του Μπίκου.

ΚΟΖΑΝΗ: (Κερλίδης) Κυριακίδης, Δινοβίτσης, Κατσουλίδης, Σερσέμης, Πιριτζάους, Μπακάλης, Τσώτσος, Καλαϊτζής, Baro Valentino, Μπίντσης, Δ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι Μπίκος, Ντούκα, Ρογγότης, Νάνος, Μωυσιάδης, Γ. Ιορδανίδης, Μαντώς, Τάτσινας, Χατζηζήσης, Κωστούλας, Μαυροματίδης. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Κατσαβάκης) Συλλέκτης, Τάσιος, Στ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καλλίδης, Μπαβέλης, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Β. Παπαδόπουλος, Ελέζι, Πάβλιτς. Έπαιξαν επίσης οι Κολιοφούκας, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Κυριακίδης, Αρ. Ιορδανίδης, Παπαϊωάννου, Χατζηκυριάκου, Ρούτσης.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη δίνει το επόμενο φιλικό αγώνα την Κυριακή 15/08/ 2021 – 18:30, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort, στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Κ-23 (Β’ ομάδα- Super League 2).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.