Αρωγή του Δήμου Κοζάνης σε πολίτες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα



Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην προσπάθεια της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, για τον εμβολιασμό των κατακεκλιμένων πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης, με τη συνδρομή των εργαζομένων στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», διέθεσε αυτοκίνητα για τη μετακίνηση των συνεργείων, γιατρού και νοσηλευτή, ενώ προηγήθηκε η καταγραφή των πολιτών που επιθυμούσαν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον.
 

 
Ο εμβολιασμός ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ήδη έχουν εμβολιαστεί οι πρώτοι πολίτες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό κατ΄ οίκον μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης και στο τηλέφωνο 2461037893, εσωτ.1, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:30-14:30.

2 σχόλια στο άρθρο “Αρωγή του Δήμου Κοζάνης σε πολίτες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.