Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών ο Ανδρέας Καρακίζος, επί χρόνια στέλεχος της ΔΑΠ Κοζάνης και επί 1,5 χρόνο ειδικός συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Ηλία Τοπαλίδη



Τη θλίψη σκόρπισε σε γνωστούς και φίλους, και στην πόλη της Κοζάνης, η τραγική είδηση για το θάνατο, σε ηλικία μόλις 41 ετών, του Ανδρέα Καρακίζου, ο οποίος άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευτόταν τις τελευταίες εβδομάδες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Ανδρέας σπούδασε Λογιστική στο ΤΕΙ Κοζάνης και ήταν ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά στελέχη της παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενώ στη συνέχεια έγινε μόνιμος κάτοικος της πόλης.
 

 
Διετέλεσε, επί 1,5 σχεδόν χρόνο, ειδικός συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας Ηλία Τοπαλίδη, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στον τόπο καταγωγής του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Την είδηση του θανάτου διαβάσαμε στο kozanimedia.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών ο Ανδρέας Καρακίζος, επί χρόνια στέλεχος της ΔΑΠ Κοζάνης και επί 1,5 χρόνο ειδικός συνεργάτης του αντιπεριφερειάρχη Ηλία Τοπαλίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.