Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Συντήρηση 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας»



Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Συντήρηση 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 220.725,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 126.017,79 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΠΑΤΙΚΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.
 

 
Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο όλες τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν για τη συντήρηση 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και πιο συγκεκριμένα αντικατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, επιχρίσματα, χρωματισμοί, τοποθέτηση καθιστικών και αντικατάσταση υδρορροών.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 120 ημέρες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΕΤΟΥΣ 2020).

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Συντήρηση 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.