Υπογραφή ένταξης Πράξης του έργου «Βελτίωση συνδετήριας οδού Α.Ε.Β.Α.Λ. και κόμβου Α.Ε.Β.Α.Λ.»



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης υπέγραψε την Πέμπτη 22/7/2021 την ένταξη της Πράξης του έργου «Βελτίωση συνδετήριας οδού Α.Ε.Β.Α.Λ. και κόμβου Α.Ε.Β.Α.Λ.»,

Αντικείμενο του έργου το οποίο χρηματοδοτείται από το Π.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας, είναι η βελτίωση σύνδεσης του πρώην βιομηχανικού χώρου του εργοσταστασίου της Α.Ε.Β.Α.Λ. με την Παλαιά Εθνική Οδό Πτολεμαίδας-Κοζάνης.

Το συνολικό μήκος της οδού είναι 1.447,20 μέτρα, από την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ, μέχρι την αρχή του ισόπεδου εγκεκριμένου κόμβου επί της παλαιάς Ε.Ο(κόμβος πρώην Α.Ε.Β.Α.Λ.).
 

 
Η δημόσια δαπάνη της Πράξης ανέρχεται σε 1.247.480,86€

Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις του έργου συνίστανται στην αλλαγή διατομής της οδού και στην εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού και κατακόρυφης σήμανσης βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι η βελτίωση του συνόλου των οδικών υποδομών με ταυτόχρονη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, καθώς επίσης και η υλοποίηση έργων που θα καταστήσουν τους χώρους υποδοχής επενδύσεων ελκυστικούς και απόλυτα λειτουργικούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.