Παραπλανητικό προφίλ με το όνομα «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» στο Facebook



Μετά από ενημέρωση που είχαμε διαπιστώθηκε ότι δημιουργήθηκε προφίλ με το όνομα «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» στο Facebook, https://www.facebook.com/profile.php?id=100067309561302, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις».

Η μόνη διαφορά στον τίτλο από το γνήσιο προφίλ της Δημοτικής Κίνησης είναι ότι υπάρχει ένα κεφαλαίο «Ν» και ότι το επίσημο προφίλ της Δημοτικής Κίνησης συνοδεύεται από τον λογότυπο της Κίνησης.

Η ενέργεια αυτή όπως είναι φυσικό ενδέχεται να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις και παρερμηνείες.
 

 
Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη της Κίνησης ότι θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες με αναφορά του συμβάντος αυτού και θα επιδιώξουμε περαιτέρω πιστοποίηση της σελίδας μας στο facebook έτσι ώστε να υπάρχει σαφής προσδιορισμός γνησιότητας.

Έως τότε εφιστούμε την προσοχή για τυχόν δημοσιεύσεις της σελίδας αυτής η οποία ΔΕΝ εκφράζει τις θέσεις της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» και ενημερώνουμε όσους αποδέχθηκαν το αίτημα φιλίας που τους εστάλη ότι ενδεχομένως παραπλανήθηκαν.

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.