Διαμαρτυρία αναγνώστη για τη μεταφορά της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας: «1,5 μήνα μετά το γκαράζ του κτιρίου της Περιφέρειας είναι γεμάτο πεταμένες κούτες και έγγραφα»



Από τις 4 Ιουνίου ξεκίνησε η μεταφορά της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) Πτολεμαιδος, στο νέο κτίριο της Περιφέρειας ,στο χώρο του πάρκου εκτάκτων αναγκών , στο αγροκήπιο.

Έχει περάσει 1,5 μήνας περίπου και ο χώρος του υπογείου γκαράζ του κτιρίου της Περιφέρειας είναι γεμάτο με άπειρες κούτες, γεμάτες φακέλλους από έγγραφα της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ, πετάμενες από εδώ και από εκεί,που πιστεύω να είναι χρήσιμα στην υπηρεσία και όχι για να “πεταχτούν” και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει , για να ταξινομηθούν και να μπουν οι φάκελλοι στην θέση τους στα ΒΟΧ .Είναι απορίας άξιον με αυτό που συμβαίνει, σε μια τέτοια υπηρεσία όπως είναι ο ΕΦΚΑ σε αντίθεση με την Εφορία που μεταφέρθηκε σε χρόνο ρεκόρ μέσα σε 3 ήμερες στο ίδιο κτίριο και λειτούργησε αμέσως.

Τις θα πταίει,αν χαθεί κάποιος φάκελλος από το υπόγειο γκαράζ? τι θα γίνει αν σπάσει κάποιος σωλήνας νερού η τηλεθέρμανσης και γεμίσει νερό το υπόγειο και καταστραφούν τόσα έγγραφα που σίγουρα αφορούν ασφαλισμένους και συνταξιούχους και προφανώς θα είναι σημαντικά για την υπηρεσία? και τι θα γίνει αν χαθούν και καταστραφούν όλα αυτά τα έγγραφα πού ίσως μέσα σε αυτά θα είναι και να περιμένουν κάποιοι συμπολίτες μας, να προωθηθούν τα χαρτιά τους στα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ για να λάβουν την σύνταξη τους…

Και σίγουρα δεν φταίνε οι εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ πού μεταφέρανε όλο το υλικό μόνοι τους και κάνανε υπέρ του δέον για να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση απρόσκοπτα και το συντομότερον δυνατόν.

Υπάρχει κανείς αρμόδιος να απαντήσει ή όλοι είναι ΑΝΑΡΜΌΔΙΟΙ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ?

Αναγνώστης KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.