Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστοριά



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη και φιλόξενη Καστοριά, με ρεκόρ αθλητών και πλήθους επισκεπτών, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

“Ήταν ένας κορυφαίος αθλητικός θεσμός, κατά γενική παραδοχή μία καταπληκτική διοργάνωση, που είναι ζητούμενο για την περιοχή, ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία, γιατί ενισχύει σημαντικά την προβολή και την εξωστρέφεια της Καστοριάς, ενώ παράλληλα ήταν μία σημαντική ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι μας, για το τι διαθέτουμε και το τι μπορούμε να κάνουμε, όταν λειτουργούμε αποφασιστικά και συλλογικά”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, τονίζοντας πως “σταθερός και αδιαπραγμάτευτος στόχος αυτής της δημοτικής αρχής είναι να στηρίζονται διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου, που αναβαθμίζουν την Καστοριά και τονώνουν την τοπική οικονομία”.

Ο Δήμος Καστοριάς, που από την πρώτη στιγμή στήριξε με κάθε τρόπο τη διοργάνωση ευχαριστεί και δημοσίως τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού, Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Σάκη Ρήμο, καθώς και το Μέλος του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου, Δημοτικό Σύμβουλο, Μιχάλη Ζησόπουλο, καθώς επίσης και όλες τις εμπλεκόμενες Αντιδημαρχίες, δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την εταιρεία γενικού εμπορίου σιδήρου και οικοδομικών υλικών ”ΣΤΗΡΙΞΗ” ΝΙΟΛΑΚΗΣ Θ. – ΛΙΑΠΗ Χ. Ο.Ε.Β.Ε. για την προσφορά απαραίτητου εξοπλισμού τοποθέτησης των κωπηλατικών σκαφών στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο. Παράλληλα ευχαριστεί τους Ναυτικούς Ομίλους Καστοριάς και Μαυροχωρίου για τη συνεργασία και τη βοήθεια ενώ παράλληλα τους συγχαίρει για τις επιτυχίες των πληρωμάτων τους.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των σημερινών Τελικών, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννη Βράμπα, στον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Κωνσταντίνο Δίτσιο και στον Έφορο της Ομοσπονδίας και Αλυτάρχη των Αγώνων, κ. Κωνσταντίνο Παπαγιάννη, ενώ ο Δήμος Καστοριάς θα προγραμματίσει άμεσα ειδική εκδήλωση για να τιμήσει καστοριανούς αθλητές της Κωπηλασίας, σε συνεννόηση και συνεργασία των δύο Ομίλων, που διακρίθηκαν διεθνώς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.