3 μετάλλια και 2 εισιτήρια για το Πανευρωπαϊκό της Εσθονίας με την Εθνική για τους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 8 αθλητών του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο προκριματικό πανελλήνιο πρωτάθλημα που κατάφερε να διοργανώσει με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από αθλητικές δραστηριότητες, εφαρμόζοντας με συνέπεια το υγειονομικό πρωτόκολλο που όριζε η Γ.Γ.Α.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στην πόλη της Χαλκίδας για πέντε ημέρες, η οποία αξιοποιώντας τις αθλητικές της εγκαταστάσεις δεν χάνει καμία ευκαιρία και ανά τακτά διαστήματα φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις με τα γνωστά οφέλη , προάγοντας τον αθλητικό τουρισμό στην πράξη.

Συνολικός απολογισμός για τους αθλητές μας τρία μετάλλια και δύο εισιτήρια!

Πιο συγκεκριμένα,

● Χρυσό μετάλλιο για τον χάλκινο πρωταθλητή Ευρώπης Ραφαήλ Ιωάννη Μαρέτη του Σπύρου και εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Νέων Ανδρών !!!

● Χρυσό μετάλλιο για τον αργυρό πρωταθλητή Ελλάδος Πέτρο Δοκό του Δημητρίου και εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων /κορασίδων !!!

● Αργυρό μετάλλιο για τον χρυσό πρωταθλητή Ελλάδος Κωνσταντίνο Σολακίδη του Χρήστου !!!

Οι άλλοι πέντε αθλητές μας δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια διάκριση άλλα εισέπραξαν τα οφέλη της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση σε αθλητικό επίπεδο και ειδικά μετά από τόσο χρονικό διάστημα αποχής . Δηλώνοντας το παρόν και δίνοντας το παράδειγμα της θέλησης ότι προσπαθούμε μέσω του αθλητισμού να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τους και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας !!! Επίσης συγχαίρει την διοίκηση της Ομοσπονδίας καθώς και το προσωπικό της για την άρτια διοργάνωση ειδικά κάτω από αυτές τις ΣΥΝΘΉΚΕΣ.

Α Γ. Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.