«Γραμμόφωνο και Βινύλιο»: Βραδιά Ελληνικής τζαζ από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος με ικανοποίηση ανακοινώνει το ξεκίνημα των καλοκαιρινών του συναυλιών στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων» που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε και σας προσκαλεί στη εναρκτήρια μουσική εκδήλωση – παράσταση με τίτλο «Γραμμόφωνο και Βινύλιο».

Η πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική μας βραδιά θα «φωτίσει» τις μελωδίες και τα τραγούδια των πρωτοπόρων αλλά και σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, που επηρεάστηκαν από το λατρεμένο παγκόσμια, είδος της τζαζ μουσικής.

Γιάννης Σπάρτακος, Κώστας Καπνίσης, Νίκυ Γιάκοβλεφ, Γιώργος Μουζάκης, Μίμης Πλέσσας, Γεράσιμος Λαβράνος, Γιώργος Χατζηνάσιος, είναι οι συνθέτες, πάνω στη μουσική των οποίων χτίσαμε μία όμορφη, ρομαντική και πολύ τζαζ, βραδιά.

Εμπιστευόμαστε και καλωσορίζουμε ξανά στην αυλή τον εξαιρετικό μαέστρο – πιανίστα Ανδρέα Μπουτσικάκη που έχει αναλάβει τις ενορχηστρώσεις και θα είναι στο πιάνο. Στο σχήμα δυο σημαντικοί συνεργάτες του, ο Χάρης Πανταζής στο κοντραμπάσο και ο Γιάννης Καλκάνης στα ντραμς.

Και τη μουσική μας βραδιά γεμίζουν, απλώνουν και απογειώνουν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους, η μοναδική περφόρμερ Σία Κοσκινά και ο καταξιωμένος Θάνος Πολύδωρας.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στις 9:30 το βράδυ στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

Με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να αρχίσουμε να μετράμε χαμόγελα ξανά!

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο.

Η έναρξη προσέλευσης στο χώρο, για αποφυγή συνωστισμού, είναι στις 8:30 μ.μ. ενώ καθόμαστε μόνο εκεί που υπάρχει μαξιλάρι το οποίο και δεν μετακινούμε.

Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι στις 9:30 μ.μ. χωρίς διάλειμμα.

Γενική είσοδος 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό ή χυμός ή κρύο τσάι ή μπύρα, ή κρασί).

Χορηγοί:
«JUWI ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ»
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «AMORINO»
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑ
ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ Α.Ε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.