Έφυγε από τη ζωή ο ευπατρίδης Τσοτυλιώτης Γεράσιμος Μιχαήλ Δώσσας, μέλος της της Μακεδονικής Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητος



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητος με θλίψη πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού μέλους της Γεράσιμου Μιχαήλ Δώσσα. Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε:

– Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
– Να παραστεί ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία του.
– Να αποσταλεί συλλυπητήριο στεφάνι.
– Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα στην μνήμη του.
– Να δημοσιοποιηθεί το παρόν ψήφισμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά με οδύνη τον άξιο ευπατρίδη Τσοτυλιώτη, τον φλογερό πατριώτη, τον αγνό αγωνιστή των δικαίων του Βοΐου και της Δυτικής Μακεδονίας, τον θαρραλέο, ασυμβίβαστο, διαπρεπή και ακάματο δημοσιογράφο, γνήσιο υπερασπιστή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τον Γεράσιμο, τον ακέραιο, γεμάτο ήθος άνθρωπο, που αγάπησε ιδιαίτερα τον τόπο του και τους ανθρώπους του, θα τον κρατούμε για πάντα ζωντανό στη μνήμη μας, εμπνεόμενοι από τα μνημειώδη κείμενα που μας κληροδότησε η απαράμιλλη πένα του. Τον συνοδεύει ο σεβασμός όλων των μελών της Αδελφότητος.

Εύχεται ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη και παρηγορία στους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη.

Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος                                      Η Γενική Γραμματέας
Νικόλαος Βασ. Βαλκάνος             Χριστοδούλα Βασ. Γιτσούλη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.