Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις παιδικές κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ» με δαπάνη του Δήμου Κοζάνης – Μέχρι πότε θα υποβάλλονται οι αιτήσεις



Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι παρατείνεται η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για τη δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ» της Στέγης Παιδιού «Ο Άγιος Στυλιανός», σύμφωνα με την αριθμ.167/2021 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.  

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 8:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, μέχρι την Δευτέρα 12 Ιουλίου  2021, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης (Αργυροκάστρου 13), προσκομίζοντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά: 

  1. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του γονέα-κηδεμόνα
  4. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Πιστοποιητικό Μόνιμης Κατοικίας
  5. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογεονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.) (χορηγείται από την υπηρεσία)
  6. Υπόλοιπα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της οικογένειας

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα κάνει την επιλογή των παιδιών βάση κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά που θα επιλεγούν έχουν ως εξής:

  • Από 19 έως 27 Ιουλίου, για  αγόρια γυμνασίου-λυκείου
  • Από 27 έως 4 Αυγούστου  για αγόρια, κορίτσια Δημοτικού
  • Από 04 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου, για κορίτσια  γυμνασίου-λυκείου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2461021719 (εσωτ. 3)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.