Β. Κωνσταντόπουλος: Για μας ήταν αρκετό – Ο δήμαρχος στο απολογητικό του υπόμνημα δήλωσε: «Ουδεμία εμπάθεια τρέφω προς τους δύο εγκαλούντες, τους οποίους και σέβομαι ως διατελέσαντες Δήμαρχοι του καταργηθέντος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»



Του Β. Κωνσταντόπουλου:

Είναι γνωστή η αντιδικία μας με τον δήμαρχο για τις δημόσιες δηλώσεις του στην Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων, με τις οποίες συλλήβδην όσοι ασχολήθηκαν με την πολιτική αποτελούν το παλιό, το σάπιο, το μαύρο και ότι μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς.

Δικαίως εγώ και οι συνεργάτες μου θεωρήσαμε ότι θιγόμαστε από τις δηλώσεις αυτές και επανειλημμένα ζητήσαμε από τον δήμαρχο την ηθική αποκατάστασή μας.

Περιμέναμε μέχρι την τελευταία μέρα της εξάντλησης της χρονικής περιόδου για την άσκηση των νομικών μέτρων.
Δυστυχώς από τον δήμαρχο δεν έγινε κάποια διορθωτική δήλωση και αναγκαστικά υποβάλαμε έγκληση-μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου να διασφαλίσουμε την τιμή και την υπόληψή μας.

Ο δήμαρχος στο απολογητικό του υπόμνημα αφού επανέλαβε ότι με τις δηλώσεις του αναφερόταν στην απαξίωση που υφίσταται οι πολιτική και οι πολιτικοί στην χώρα μας, πράγμα το οποίο είναι κοινώς αποδεκτό, δήλωσε:
«Ουδεμία εμπάθεια τρέφω προς τους δύο εγκαλούντες, τους οποίους και σέβομαι ως διατελέσαντες Δήμαρχοι του καταργηθέντος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού»

Αυτό για μας ήταν αρκετό. Με την μηνυτήρια αναφορά μας επιδιώκαμε την ηθική μας αποκατάσταση και τίποτα παραπάνω. Και από την στιγμή που ο δήμαρχος δηλώνει ότι σέβεται τόσο εμένα όσο και τον κ. Καραντάκο, αυτό είναι αρκετό για μας.

Εάν αυτή η δήλωση γινόταν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή δεν θα υποβαλλόταν καμιά μηνυτήρια αναφορά.

Σεβόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης. Στην περίπτωσή μας ο δικαστής, ως ανεξάρτητος και δίκαιος κριτής, συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα, έλυσε από μόνος το θέμα, πριν οδηγηθούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.