Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική πρωτοβουλία της kIEFER στη Κοζάνη

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 η πρωτοβουλία της kIEFER σε συνεργασία με τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» για τον καθαρισμό του δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και σε ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, η kIEFER επέλεξε μια δημιουργική δράση στη Κοζάνη, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα πως «Δημιουργούμε Ενέργεια» με σεβασμό στο περιβάλλον και τους πολίτες.

Το δικό τους «στίγμα» στην εκδήλωση έδωσαν οι «μικροί μας φίλοι», καθώς δεκάδες μαθητές του δημοτικού συμμετείχαν στα διάφορα διαδραστικά παιχνίδια με τον animater, ενώ υπήρξε και face painting.

Με καλύτερους όρους πλέον, το δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα, μπορούν να φιλοξενήσουν «μικρούς» και «μεγάλους» καθώς, με την πρωτοβουλία της kIEFER συγκεντρώθηκαν περί τις 40 σακούλες των 60 λίτρων σκουπίδια, κυρίως πλαστικά και συσκευασίες.

Με προσανατολισμό και ανησυχία στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης στους «μικρούς μας φίλους», η kIEFER «επιβράβευσε» τους μαθητές με οικολογικές τσάντες, μπλούζες, καπέλα και φουρφούρια.

Με μακρόχρονη παρουσία στην περιοχή της Κοζάνης, η kIEFER επιλέγει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα «υπηρετούν» την στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η kIEFER αποτελεί μια από τις επιτυχημένες, οργανωμένες αλλά και τις πιο δραστήριες ελληνικές εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, έχοντας στο ενεργητικό της την ανάπτυξη και κατασκευή έργων μεγάλης ισχύος. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την κατασκευή, το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

3 σχόλια στο άρθρο “Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική πρωτοβουλία της kIEFER στη Κοζάνη

  1. Μπράβο έτσι χτίζονται πολιτισμένες κοινωνίες. Αυτό είναι παιδεία.. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον και εμείς είμαστε υπεύθυνη για την διαπαιδαγώγηση τους . Αυτές οι κινήσεις μόνο καλό κάνουν στα παιδιά έτσι δημιουργείται οικολογική συνείδηση μέσα τους ώστε αργότερα να σέβονται το μέρος που τούς φιλοξενεί. Μια βόλτα αρκεί για να διαπιστώσεις ότι κάτι πάει στραβά σε αυτόν τον τόπο,όπου και να κοιτάξεις βλέπεις παντού σκουπίδια, αυτό και μόνο είναι ο καθρέφτης της ποιότητας των ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν κάθε οργανωμένη κοινωνία ,δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να καταλάβεις σε τι επίπεδο συνειδητότητας και αντίληψης βρίσκεται κάποιος όταν όπου και να σταθείς βλέπεις βρωμιά . Όταν τα σκουπίδια γύρω σου δεν σου δημιουργούν απέχθεια, τότε έχεις γίνει μέρος τους . Και δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αρκεί μια ματιά γύρω μας .

  2. Και ωραίο θα ήταν αυτές οι κινήσεις να γινόντουσαν τρόπος ζωής για τον καθένα, χωρίς την ανάγκη να πραγματοποιούνται από κάποια εταιρία με μοναδικό στόχο την διαφήμιση τους μέσω μιας καλής πράξης με μοναδικό σκοπό το χρηματικό κέρδος της. Κάθε γονιός είναι υπεύθυνος να οργανώνει τέτοιες δράσεις η μέσω των σχολικών μονάδων η από μόνη τους με άλλους γονείς και τα παιδάκια τους . Για ένα καλύτερο μέλλον και για μια καλύτερη κοινωνία με αρχές ήθος αξίες και σεβασμό προς το περιβάλλον.

  3. Η σύλλογοι είναι μόνο για κιχια μπρε μπρε μπρε και χαμόγελα με τον μουτο μπας και πάρουν κάνα κιλό κρασί παραπάνω και πάνε καμία εκδρομή με τους φόρους που πληρώνουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.