Ανοιχτή συζήτηση και θεατρικό δρώμενο των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης με τίτλο «Πρόσβαση» στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής



Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, ο Δήμος Κοζάνης, το Studio Tessera και οι σκηνοθέτες Στέλιος Βραχνής και Εύη Σαρμή, σας προσκαλούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 19:30 σε μια ανοιχτή συζήτηση και ένα θεατρικό δρώμενο των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης, υπό τον τίτλο «Πρόσβαση», που θα πραγματοποιηθούν στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής. 

Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη ενός τριπτύχου με τίτλο «Θέατρο In Situ», που διοργάνωσαν οι παραπάνω φορείς με αφορμή το έργο του διεθνούς κύρους Έλληνα συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη

Το τρίπτυχο περιλαμβάνει επίσης δύο θεατρικές παραστάσεις που θα δοθούν στο Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Ιουλίου, στον Αρχαιολογικό Χώρο Αιανής – Αρχαία Πόλη, στη θέση Μεγάλη Ράχη, με τίτλο «Μνήμη» και «Πεθαίνω σαν Χώρα», αντίστοιχα.

Αναλυτικό πρόγραμμα Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021:

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ: Πρόσβαση

Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

19:30 – 22:30

  1. Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής
  2. Θέατρο In Situ (συζητήσεις- διαλέξεις)

Συντονιστής: Γιώργος Δελιόπουλος (φιλόλογος, ποιητής) 

Εισηγητές: Δημήτρης Δημητριάδης (συγγραφέας), Δήμητρα Μήττα (συγγραφέας, φιλόλογος), Γρηγόρης Κοντός (φιλόλογος, διευθυντής Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης), Στέλιος Βραχνής (σκηνοθέτης)
3. Θεατρικό δρώμενο με κείμενα του Δημήτρη Δημητριάδη σε επιμέλεια Στέλιου Βραχνή

Στις εκδηλώσεις τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του covid-19, ενώ η συμμετοχή σε αυτές είναι με προκράτηση θέσεων.

Προκράτηση θέσεων:  www.mouseioaianis.gr  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4CsU8Yr0E7gemanpVkkDvZiyZgO9q9IC4CMZhNkG8Iv8l5Q/viewform?usp=sf_link
Πληροφορίες: 2461098800-801 (εσωτ. 5), Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-15:00

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.