ΑΕΠ Κοζάνης: «Περήφανοι για την ομάδα μας, κράτησε την αξιοπρέπειά της»



Με μια πολύ καλή και κυρίως συγκινητική εμφάνιση, η ομάδα μας έκλεισε τη σεζόν με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1, κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

Με ένα προκλητικά ανύπαρκτο πέναλτυ-εφεύρεση, του Δραμινού διαιτητή ο οποίος μετέτρεψε ένα επιθετικό φάουλ σε πέναλτυ μη σεβόμενος καν τον ιδρώτα των νεαρών μας ποδοσφαιριστών.

Ήταν μια εβδομάδα πρωτόγνωρη για όλο το σωματείο μας, που όμως κράτησε την αξιοπρέπεια του και επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει το δρόμο που χάραξε όσο και αν φαντάζει ρομαντικός και δονκιχωτικός.

Ο Αργεντινός μας άσσος, Φράνκο στο 61′, με κεφαλιά μετά από άριστη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Ο ανεκδιήγητος ρέφερι όμως, δεν άφησε την ΑΕΠ να πανηγυρίσει μια νίκη που άξιζε, σφυρίζοντας ένα πέναλτυ την ώρα που ο παίκτης της Καλαμαριάς, που υποτίθεται ότι του έγινε φάουλ, ζητάει κόρνερ…κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο του αγώνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, έκαναν μια υπερπροσπάθεια κάνοντας περήφανους όλους όσους τους πιστεύουν και θυσιάζουν χρόνο και χρήματα για να κρατήσουν καθαρή και αξιοπρεπή την ομάδα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.