Άδωνις Γεωργιάδης: «Κανένας μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα»



«Τον χειμώνα σε κλειστό θέατρο ή εστιατόριο δεν θα μπαίνει κανένας μη εμβολιασμένος». Αυτό το μήνυμα στέλνει ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του «Meeting Point» του Νewsbomb.gr και της Όλγας Τρέμη.

Ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι οι τελικές αποφάσεις για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, καθώς και ποιες ομάδες θα αφορά, θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους και τις συνέπειες που θα έχουν όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν λέει ότι «απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που αρνούνται να εμβολιαστούν απαγορεύεται από το Σύνταγμα».

Προσθέτει, ωστόσο, πως «για τους ιδιωτικούς αλλάζει το πράγμα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλά επίσης για τις ανατιμήσεις στα τρόφιμα, αποκρούει τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για καθυστερήσεις στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και απαντά στο εάν υπάρχει περίπτωση να τεθεί πλαφόν στην τιμή της βενζίνης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται και σε όλα τα μεγάλα και ανοιχτά πολιτικά θέματα: Λέει ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές «διότι η Ελλάδα γίνεται μια σοβαρή, δυτική ευρωπαϊκή χώρα», χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία «κεντροδεξιό κόμμα», ενώ δηλώνει με νόημα ότι «οι δεξιοί της ΝΔ έχουν εμένα για να εκπροσωπούνται».

Τονίζει, μεταξύ άλλων, πως τον ενοχλεί, τον θίγει και τον μειώνει η άποψη κάποιων πως «ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο Πολάκης της ΝΔ», ενώ μιλά και για την προσέγγισή του με τον Νίκο Καρανίκα και το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης. «Η πορεία των χρόνων απέδειξε ότι η ΝΔ έκανε λάθος και πως ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Καρανίκας είχαν δίκιο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών επαναλαμβάνει ότι «ήταν μια πολύ κακή συμφωνία» και τονίζει πως η «συγγνώμη» που ζήτησε ο Ζόραν Ζάεφ για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» δεν είναι καθόλου επαρκής. Για τα εφαρμοστικά μνημόνια της συμφωνίας λέει πως εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να τα φέρει στη Βουλή ο ίδιος θα τα ψηφίσει.

Αναφερόμενος, όμως, στη στάση που θα τηρήσουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, επισημαίνει πως όταν κάποιος έχει υπάρξει πρωθυπουργός «μπορούμε να δεχθούμε ότι έχει κι ένα δικαίωμα παραπάνω».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Όλγα Τρέμη:

6 σχόλια στο άρθρο “Άδωνις Γεωργιάδης: «Κανένας μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα»

  1. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
    Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,Η ΟΛΓΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.