Αναβιώνει στην Κοζάνη η φονική επίθεση των ροτβάιλερ στον 5χρονο Στάθη – Κατέρρευσε η μητέρα του άτυχου παιδιού – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της αναισθησιολόγου



Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 22 Ιουνίου 2021 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης η δίκη για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από δύο ροτβαϊλερ ο 5χρονος Στάθης στην Κοζάνη. Το περιστατικό συνέβη την 1η Μαΐου του 2016, όπου η μητέρα και το ανήλικο παιδί επισκέφθηκαν την οικεία των κατηγορουμένων προκειμένου να περάσουν την ημέρα του Πάσχα, με την τραγική κατάληξη τα σκυλιά να επιτεθούν στον 5χρονο Στάθη και να χάσει τη ζωή του.

Στο εδώλιο των  κατηγορουμένων  βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των σκύλων, στο σπίτι των οποίων συνέβη το τραγικό περιστατικό την ημέρα του Πάσχα του 2016.Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν συνολικά περισσότεροι από 20 μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στην έναρξη της δίκης η μητέρα του ανήλικου παιδιού κατέρρευσε, ενώ επικράτησε ένταση στην δικαστική αίθουσα κατά την ακροαματική διαδικασία.

Κατά την πρώτη μέρα της πολύκροτης δίκης έχουν καταθέσει η μητέρα του ανήλικου παιδιού και άλλοι επτά μάρτυρες, ενώ οι κατηγορίες που βαρύνουν τους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η μαρτυρία των γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κατάσταση στην οποία διεκομίσθη ο άτυχος Στάθης.Χαρακτηριστική ήταν η έκφραση της αναισθησιολόγου: «Παραλάβαμε μια άμορφη μάζα του παιδιού, δεν υπήρχε καμία ελπίδα…»

Η δική αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και μακρύ χρονικό διάστημα, λόγω του μεγάλου αριθμού των μαρτύρων.

Η δική διεκόπη για την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR τις δηλώσεις των δικηγόρων της υπόθεσης και της πρώην διευθύντριας του Αναισθησιολογικού του Νοσοκομείου Κοζάνης:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.