Συνάντηση του Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου

 

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ και συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Παπαευσταθίου πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στη συνεργασία τους αναφέρθηκαν στην αναβάθμιση της παρουσίας του ΕΚΑΒ στην Π.Ε. Κοζάνης, με την ίδρυση Τομέα στο Καλονέρι Βοΐου, όπου μάλιστα στόχος είναι να δημιουργηθεί και Ειδικό Τμήμα Καταστροφών, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Εμπόριο Εορδαίας, όπου θα μπορεί να επιμορφώνεται όλο το προσωπικό της υπηρεσίας.

Ο κ. Βουλευτής, στο πρόσωπο του Προέδρου, συνεχάρη όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που έδωσε και συνεχίζει να δίνει σπουδαίο αγώνα για την υποστήριξη των πολιτών στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, τον ευχαρίστησε για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή του στην Π.Ε. Κοζάνης και τον διαβεβαίωσε για την άριστη λειτουργία και την εξαιρετική συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Γιασσά και το προσωπικό του Παραρτήματος Κοζάνης.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.