Ματαιώνεται η εμποροπανήγυρη Δρεπάνου – Στο 40,36% η εμβολιαστική κάλυψη στην Π.Ε. Κοζάνης

 

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο, ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠοικ. 36587/ΦΕΚ 2476Β/10-6-21, αναστέλλονται οι εμποροπανηγύρεις στις Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού δεν υπερβαίνει το 50% βάσει των στατιστικών που αναρτώνται στον επιδημιολογικό χάρτη στην ιστοσελίδα ( covid.gov.gr/covid-map ).

Στον παρακάτω χάρτη η ΠΕ Κοζάνης απεικονίζεται με ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού που δεν ξεπερνά το 41%. Ως εκ τούτου, η εμποροπανήγυρη Δρεπάνου που ήταν προγραμματισμένη για τις 19-21 Ιουνίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

4 σχόλια στο άρθρο “Ματαιώνεται η εμποροπανήγυρη Δρεπάνου – Στο 40,36% η εμβολιαστική κάλυψη στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Διανύουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
    Επαναλαμβάνω, διανύουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο , απλά είναι βιολογικός και δεν θα χρειαστεί ούτε μια σφαίρα.Με την συναίνεση σας . Του χρόνου σας εύχομαι να πιάσετε το ποσοστό ώστε να γίνει το πανηγύρι.
    Ξέρω ανθρωπάκια μου είμαι ψεκασμενος θα σκέφτεστε , συνεχίστε εσείς τον ύπνο τον βαθύ και εμείς οι ψεκασμενοι στον κόσμο μας. Άκου εκεί δεν πιάσαμε το ποσοστό .Κλαμααααααααααα . Ενώ Οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν τον τεχνητοκοροδοιο , γιατί θέλουν να εμβολιασουν ότι κινείται????? Τι δεν καταλαβαίνεις νεοέλληνα????

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΑ ΣΛΙΆ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ…..ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ. ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  3. Ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι θέλουν πρόβατα… άκου θέλουν το 50%… γιατί δεν είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου αν θέλει να εμβολιαστεί η όχι…???? Γιατί πρέπει να έχουμε ποσοστό….????Και ποια μελέτη αποδεικνύει ότι οι εμβολιασμενοι δεν ξανακολαν…???Π.χ. η ΧΙΛΗ έχει εμβολιαστεί το 62% και τα κρούσματα δεν λιγοστεύουν….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.