Η πρόταση της Εισαγγελέως για τον δράστη της επίθεσης με το τσεκούρι: «Πίστευα ότι θα έχει μια ψυχική νόσο κι όμως έπεσα έξω…»



Την ενοχή του 46χρονου δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης πρότεινε η Εισαγγελέας, πριν την τελική απόφαση του δικαστηρίου. Η ίδια χαρακτήρισε πρωτοφανή την συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας πως η σχέση του κατηγορούμενου με τις σχέσεις δικαίου, φαίνεται να είναι διαταραγμένη και πως ο ίδιος προσέβαλλε ακραία την ανθρώπινη ύπαρξη,

Η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου για την πρώτη επίθεση, όπου επιτέθηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με σκοπό να διατελέσει έγκλημα πράγμα το οποίο πέτυχε, ενώ στις άλλες δύο περιπτώσεις άφησε τραύματα στις ψυχές και στα σώματα των θυμάτων.

Η ίδια αναφέρθηκε στην κυνικότητα του δράστη και πως ο ίδιος δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Θα πρέπει το δικαστήριο να τον κηρύξει ένοχο. Πιστεύω ότι πολύ θα στεναχωριέται σήμερα ο κατηγορούμενος που δεν κατάφερε να αφαιρέσει και άλλες ανθρώπινες ζωές. Πίστευα ότι θα έχει μια ψυχική νόσο κι όμως έπεσα έξω, δεν έχει καμία ψυχική νόσο. Για τον λόγο αυτό εύχομαι ο άνθρωπος αυτός να παραμείνει πολλά χρόνια στη φυλακή», ανέφερε μεταξύ άλλων η Εισαγγελέας, καταχειροκροτούμενη από το ακροατήριο.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.